1,3010 чакам аз при евро/долар
ама ще го видим,че като знам утре какво ме чака
1,3010 чакам аз при евро/долар
ама ще го видим,че като знам утре какво ме чака
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бачо е почетен член на организацията на шофъорите от Карахамбар![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
те сега жените са на обратно бе , те изцеждат енергията ни, на тях никой не им я изцежда и затова след мероприятието стават много дейни, за разлика от нас - сещаш се за разни прищевки : ще ми донеси ми това, направи ми онова, гарнирано с думички и муцунки,, абе луд ставаш на вместо да отдъхнеш заслужено....... или пък кат кажат : "айде да си говорим" допълнително ми прилошава , затуй навремето са си били много добре мъжете, изпушвали са по една цигара и са обръщали гръб - имало е дисциплина.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (19-10-2014)
https://www.youtube.com/watch?v=u_oVZfPOE5s
нещо такова![]()
Тоя пичага си е ебати авторитета, брато,,, дори и в мечтите си немоем го допусна тва предположение.![]()
sorento (19-10-2014)
Класика значите сега жените са на обратно бе , те изцеждат енергията ни, на тях никой не им я изцежда и затова след мероприятието стават много дейни, за разлика от нас - сещаш се за разни прищевки : ще ми донеси ми това, направи ми онова, гарнирано с думички и муцунки,, абе луд ставаш на вместо да отдъхнеш заслужено....... или пък кат кажат : "айде да си говорим" допълнително ми прилошава , затуй навремето са си били много добре мъжете, изпушвали са по една цигара и са обръщали гръб - имало е дисциплина.
///////////////////////////////////////////////////////
Е как пък ще мине без да си говорим, че не мога да се сетя?те сега жените са на обратно бе , те изцеждат енергията ни, на тях никой не им я изцежда и затова след мероприятието стават много дейни, за разлика от нас - сещаш се за разни прищевки : ще ми донеси ми това, направи ми онова, гарнирано с думички и муцунки,, абе луд ставаш на вместо да отдъхнеш заслужено....... или пък кат кажат : айде да си говорим допълнително ми прилошава , затуй навремето са си били много добре мъжете, изпушвали са по една цигара и са обръщали гръб - имало е дисциплина.
Тия джипсита много пеят в Гласът на България .........
Последна редакция от Fafa : 19-10-2014 на 20:47
Добра вечер)
ГАП-вете как са тая вечер????)
![]()