Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма линк но вчера го казаха по новините КАНАЛ 1 /ако го потърсиш в мрежата ще го намериш/.
Очевидно всички се ослушват и се надяват банката да фалира и да йм бъдат опростени кредитите иначе как да си обясня този ръст на не обслужваните кредити.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Не съм много наясно ..само знам че лева ще се срине и то поголовно ако махнат борда
и да , този който има кредити може и да спечели понеже ще връща стотинки ...
въпроса е че дори и този който първоначално е спечелил , ще живее в държава с хиперинфлациязатова ми е интерсно защо Пабло иска да пада борда
не ще ми отговори де
аз лично в падането на Борда виждам едничкия шанс да ми се изпълни детската мечта - да стана Милионер..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
остави , че такава мечта, в този случай , ще ни излезе през носа,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Представителните организации на работодателите и на синдикатите в България искат незабавното подаване на оставките на Управителния съвет на БНБ и на гуверньора на банката Иван Искров.
С всички свои действия и бездействия УС на БНБ загуби доверието на обществеността и се превръща в заплаха за финансовата стабилност в страната, се посочва в документа.
Ако падне валутния борд, с най прости думи, курса лев/евро трябва да стане плаващ.Технически, трябва да се направят промени закона на БНБ. До тогава всеки /банки, фирми, граждани/ ако отиде в БНБ и дадат 1,96 лв, БНБ ще им даде 1 евро. Та въпроса е, колко свободни лева има, за да затруднят БНБ да изкупува на 1,96 .... или на БНБ да и свършат парите ....Не съм много наясно ..само знам че лева ще се срине и то поголовно ако махнат борда
и да , този който има кредити може и да спечели понеже ще връща стотинки ...
въпроса е че дори и този който първоначално е спечелил , ще живее в държава с хиперинфлация затова ми е интерсно защо Пабло иска да пада борда
не ще ми отговори де![]()
това е малко рано да се каже според мен и новото правителство трябва да си каже думата след като бъде създадено естествено ...Сигурно го е прочел в някой сайт? А може и БНБ-то да са обещали нещо? Аз доколкото чух, доклада за КТБ ще е готов на 20 ноември, а в понеделник
е 20, но .............октомври?
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....