абе не знам за мен не само Цветан Василев е виновен мисля че вината е но много по високо ниво но нали требва винаги да има виновник и според мен това е некаква пропаганда и мисля че Василев е просто лице което изпълнява поръчки на други хора![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако фалира КТБ и ПИБ аз не знам как да не падне борда
Най лесния начин да падне борда е верижни банкови фалити.
Какви други начини може да се използват за да падне борда???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вложителите мисля повече ги интересува да си вземат парите, а политиците и там всичките замесени после да си се раздправят и съдят кой крив кой прав колкото искат
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
В мисъл като падне борда и след това ще се оправим в икономическо и финансово положение и затова искаш да падне ?
А можеш ли да обясниш като икономист падането на борда как ще ни помогне ?
че има и други тантелени банки(български) има,но тази беше най-голямата пирамида,събраха парите на хората и на държавата и ги откраднаха ............
.............
Понеделник прословутия доклад трябва да е готов, не вярвам да не го дадат
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
абе дано в този доклад да не ма последици за нас обиновения народ но не избежно е явно покрай мокрото гори и сухото така че всички последици ще ги поемем ние за съжаление поне това е мойто виждане![]()
Когато даден човек дължи над 600 милиона кредити на банки и хич не се справя с изплащането им, то
едно падане на борда е отличен начин да си ги изчисти.
от къде имаш тази информация колега.. дай линк да видим първоизточника......В понеделник КТБ трябва да отвори врати!!! Интересно дали ще се случи?
Вчера обявиха, че 85 % от кредитите вече не се обслужват а преди 4 м. са били 10%.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Те вече за фалит говорят
Ръководството на Корпоративна търговска банка АД (КТБ) отново изразява опасенията си, че се правят опити за незаконно отнемане на лиценза на поставената под надзор кредитна институция.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb