Oleg (16-10-2014)
Не, обаче вчера си викам, така и така ще излизам, ще взема да ида го платя и като погледнах 30те лв и като си представих как ги предавам на жената там, и ми стана мъчноИ се отказах да го платя
Мислим, да е след някой друг ден
Белким болката е по-малка тогава![]()
Ха ха, точно до Нова година не знам ще качва ли, но някъде в промеждутъка дотогава мисля, че ще видим и 1,2360.Реде реде тъжно ми е да те гледам
какъв трендак какви 5 лв Че ти ако се върнеш 5 века преди христос все нейде ще намериш трендак какъвто ти харесва
Еврото до нова година ще качва - това е закон божи Хамериканците трябва да си продаддат залежалата стока по коледа След това чак може да тръгне надоло
Нищо че сега с тебе чакаме да доде дяволското число 1,26666666
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Хмммммммммм .... ми ако плащаш 7 пъти по толкова![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А когато си гладен, пак ли си друг човек
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ей такова: http://www.optimumbg.com/CGT-10
Пишат го че имало много добър ефект, но дали е осезателен както от шарка се чудя. Че като изпия шарка и до половин един час ме вдига на крака, не мога се позная![]()
фицката (16-10-2014)
Реде, какво ще кажеш за последните дни?
Какви движения, каква волативност? А? Нали?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам. Но знам, че едни познати, които са фрашкани с пари и имат 60-70човека персонал, и изкарват по 30-40Клв на месец, а преди са изкарвали даже и по 6 цифри, като дойдеше деня за плащане на заплати и се разболяваха
Не можеше да се говори с тях от мъка![]()