Аз наближавам 60-те и също смятах така, но десетте години изживяни в Канада /индиректно-САЩ/ ме убедиха, че е доста далеч от рая това място...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
човек трябва да иде за да види ... един приятел беше на бригада и това му беше голямата мечта да иде в САЩ и да работи .. е като се върна си беше променил мнението ... извода е че не винаги това което си мислим че е най-добро за нас е най-добро за нас ..Аз наближавам 60-те и също смятах така, но десетте години изживяни в Канада /индиректно-САЩ/ ме убедиха, че е доста далеч от рая това място...
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Бих казал, че за една бригада нищо не е видял. Същото е и с екскурзиите - винаги получаваш неправилно впечатление...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Имаме близък , който живее там от 7-8 години ,
В началото много му се искаше да се върне , но сега вече не го споменава толкова често![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Има нещо такова![]()
сега мисли как на старини ще се върне в България![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ако си осигурите една пенсия от чужбина, на старини в Бъглария ще ви се вижда рай. Достатъчно пари само от пенсията, хубава природа и да не забравяме родно място![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кво говориш, не рай ми връхтъ на рая е на старини да живееш у бг-ту
http://www.burgas.utre.bg/2014/07/23...m_i_prez_denya
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Очакваме ви! Но трябва да минат поне още 10 години, за да навършат пенсионна възраст заминалите в началото на 90-те. Колкото до кражбите на старци - ще си плащат с пенциите за СОТ и млада болногледачка - целодневно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.