Е те много е висок минималния депозид 200$
Това не е много добре![]()
Е те много е висок минималния депозид 200$
Това не е много добре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хе хе ...ми въпроса беше че се търси друг брокер ,не друга платформа .../не внимаваш в час / а и то брокера е от доста съществено значение ....особенно ако ти дава спред 1,3 - 1,5 -1,7 на такива екзотики дето не си виждал подобен ...
----------
сега ти пусни снимка ...че не вяrвам...................
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
за скалперите е от значение +/- 0.000001 спред. Ама аз гледам на това като дългосрочен бизнес.хе хе ...ми въпроса беше че се търси друг брокер ,не друга платформа .../не внимаваш в час / а и то брокера е от доста съществено значение ....особенно ако ти дава спред 1,3 - 1,5 -1,7 на такива екзотики дето не си виждал подобен ...
----------
сега ти пусни снимка ...че не вяrвам...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ef4e (03-10-2014)
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Верно суе скалпа можеш да събереш доста пипса, ама тва е да стоиш постоянно на компа или на каквато и дя е там техника.
бе за сега те разбрах , ама като се ФърляПлутоний, аз ползвам ето този сайт http://postimage.org/?lang=bulgarian позволява ти дори да избираш големина на картинката. Предварително обаче снимам текущия екран с принт скрийн, после мятам и доредактирам в пейнта и файлчето го отварям в този сайт. От него избирам КАЧИ ГО и като линк втория ред (появяват се 5-6 реда с линкове) го копирам във форума там през иконката за изображения. Дано да разбра нещо, защото и аз с компютарити съм на ТЕ/ОНИЯв боя ще видим
D-12 (04-10-2014)
Плутоний, аз ползвам ето този сайт http://postimage.org/?lang=bulgarian позволява ти дори да избираш големина на картинката. Предварително обаче снимам текущия екран с принт скрийн, после мятам и доредактирам в пейнта и файлчето го отварям в този сайт. От него избирам КАЧИ ГО и като линк втория ред (появяват се 5-6 реда с линкове) го копирам във форума там през иконката за изображения. Дано да разбра нещо, защото и аз с компютарити съм на ТЕ/ОНИЯ
.................................................. .....................................
деденце ето тука една прога дето хубаво щрака по екрана
http://dox.bg/files/dw?a=dbb0769e5c
Дърпйте докато е още прясна че до месец ще я затрият автоматично от Докса
----------
F4
Това твойто брокер хамерикенско бе чадо
Пък те май не дават да отваряш на обратното
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване