в момента съм хабсолютно неутрален към ту пазара......нищо нема......един стоп платихме у дакса преди известно време....дето беше глупава грешка....ма то така грешките се плащат...![]()
в момента съм хабсолютно неутрален към ту пазара......нищо нема......един стоп платихме у дакса преди известно време....дето беше глупава грешка....ма то така грешките се плащат...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Тоя Кабел на към то как го търгувате?
Нещо много никакво такова....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не вярвам нищо да намекне........еврака трябва да се целуне с 1.200000000000000 ............няма да ги вдигне близката една година вероятно, но ще намекне че повече няма да има понижения поради достигане на дъното за лихвите и при първа възможност ще започне нов цикъл на повишение, което е достатъчно за пазара да започне да спекулира кой пръв ще вдигне лихвите ЕЦБ или ФЕД
..............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (02-10-2014)
Именно..
То май до новините навсякъде ще е тъпчене на едно място, ами да свършим и други задачки освен .
Към Джей това.пак не копирах мнението..
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (02-10-2014)
Може и повече да видим...
Днес съм твърдо бик...без позиция засега обаче..
Имам сигнал на дневна
----------
Ооо посмях се искрено...
Ще взема да сготвя а? Какво ще кажете?
Избора е фасул и пилешко филе имам и гъби имам , но нямам топено сирене..имам кашкавал.
----------
Каква стана с тоя форум...
Мнението ми замина в предишното
Що така?
Последна редакция от disel84 : 02-10-2014 на 10:57
Красивите индивиди от женски пол е хубаво когато се смеят
Иди на ресторант по-добре
----------
Дизела е превъзбуден и е влезнал в акция
ДАВАЙ ЕВРОТОООООООООО 1.27
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (02-10-2014)
Ааа Дизела ме редактира...налага ми вето!
Ясна е работата!
Фицка взел си награда за темата ти, ако не си видял, дате просветя!![]()
фицката (02-10-2014)