може реши да взема стоповете долу под дъното и тогаз ше стане неприятно ако нямаш стопове .....
кат нищо може даде още 200 пипса под дъното ....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
сложих едни , после ги махнах , продължавам по схемата с добавките, не мисля , че сега ще ги направи тези 200 пипса
ама пазара не ме пита мен какво да прави - за жалост![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами кат са има предвид какъв фундамент има следващите два дена плюс пеироли в
петъка няма му е проблем няколко фигури ми са струва ....![]()
ами дано да не са всичките в посока силен долар, че ще ме заболи
но няма да се изненадам, ако продължи за 1.24 - там ми е границата на поносимост![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз за това съм ги сложил тез дългите щото го чакам нагоре да даде
но си мисля , че ще има шишове утре да ошетат стопчетата![]()
то кво утре ,така кат гледам до края на седмицата се ше е хазарт накъдето и да са влезе .....
пеиролите кат минат и кат са успокои малко тогаз ше са видят накъде ги мислят макулете![]()
ами гледам еврото си държи на южната посокато идва зимата може като щъркелите да действа само да не носи едни други неща в човка
![]()
то евродолара вече и на 1.22 да слезе няма са учудя изобщо , с тоз тренд ......
поне корекции да даваше да може се скъсяват ,ма то и такива няма кат хората .....![]()