Платформата е на Saxo Bank, но се предоставя от нашия Бенч Марк..... точното й име е "Бенч Марк Трейдър"...Прекрасна платформа беше до сега ...!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кво и беше прекрасното ? Джава базирана, и чартовете забиваха като за световно при много бръз и динамичен пазарНовата не я знам каква е , но ми казаха , че е под дотнет 4 , та би трябвало доста по-стабилно да се държи. Иначе все ми е тая. Никога не съм харесвал саксо като брокер .IMHO
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми някъде преди половин час горе-долу вече...Ееее, добре че си ти да ме разхуморясаш на ранина, та дано и целият месец ми е такъв весел!
![]()
![]()
Хайде "аверидж" може и за вярно да го приемем или да го отдадем на бързописна грешка, макар че по-скоро "евъридж" звучи според мен.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Да не почваме. Транслитерацията е доста дълбоко и двусмислено блатоМи някъде преди половин час горе-долу вече...Ееее, добре че си ти да ме разхуморясаш на ранина, та дано и целият месец ми е такъв весел!
![]()
![]()
Хайде "аверидж" може и за вярно да го приемем или да го отдадем на бързописна грешка, макар че по-скоро "евъридж" звучи според мен.Да не говорим , че транскрипцията на average е с жабешкото а , което се произнася по близо до а с леки отсенки на е вътре
![]()
Някой ден ще ти го демонстрирам на живо![]()
ПП Що за мъж ще съм ако не успея да развеселя една жена ?![]()
Мен са ме учили още на 10 като бях, че е "отворено а" = между А и Е се произнася и малко по-продължително от обикновените А и Е и така си го знам и до днес. Та и а и е може да се транскрибира според мен. Може да си го демонстрираме взаимно, че колко англичани са ми го демонстрирали досега.. и тук-таме някой американец.
Евала ти - наистина умееш да (ме) развеселяваш.Всъщност ти си кажи-речи вторият човек с точно такъв тип умение, който съм срещала досега... чак се питам дали не сте един и същи човек?
.. а хич не е като да не съм общувала с много хора през живота ми.. явно хората имащи нещо общо с Америка са един дол дренки относно хумористичните заложби - в най-положителния смисъл го казвам, да не вземеш да го приемеш друго яче.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
айде стига сте се яли ами кажете какво ще го правим този дакс![]()