ам сега като си дигнат долара ,и свалят златото ,тамън да си купят повече за
по малко долари ,да имат за през воината .....![]()
ам сега като си дигнат долара ,и свалят златото ,тамън да си купят повече за
по малко долари ,да имат за през воината .....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
да де това е основната идея - продават скъпия долар после го правят евтин и си го купуват обратнопазарна икономика
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ам праят си квото си искат ,ама онез кат почнат с атентатите по западните столици ,ко ли ше стане с икономиката .....
това злато верно не са му туи нивата ми са струва дет заслужава ....![]()
аз и среброто не го бях гледал от години и като го видях вчера и взех да мигам- то от 4 години не е било толкоз надолу![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми като го гледам златото и среброто и то може да се почне да се купуват по малко , че май бая има да се катерят златото под 1180 не е падало последните 4 години,а месечната е в рейндж![]()
ам алаидито дето ти казвам сигурен че 1180 ше са вижда ....може се изчака малко да видим кво ше стане на теста долу на дъното ...
щото там изпердаши ли мнгоо сериозен срив пак ше има .....
Те вече са вханали междудругото 9 говоти за взривяване бомби в Брюксел, сигурно има и други, които чакат момента.ам праят си квото си искат ,ама онез кат почнат с атентатите по западните столици ,ко ли ше стане с икономиката .....
това злато верно не са му туи нивата ми са струва дет заслужава ....
Тъмън за купуване, аз лично среброто го купувам физическо, с дългосрочна преспектива от 5-6 години.аз и среброто не го бях гледал от години и като го видях вчера и взех да мигам- то от 4 години не е било толкоз надолу
верно ако тества 1180 може да се сурне и под 1000 да слезе , но си мисля , че поне някакъв откат трябва да даде на 1180![]()
ам наи вероятно ко ги тества да чукне стоповете ...вече колко ше са не са знае ....ма ше
има надолу един шиш със сигурност преди после да тръгне нанякъде .....![]()