То долара 2008 беше слаб 1,60 за евро ........... индексите, пак бяха на рекордни нива, но се срутиха ..... то ако се спазва традицията 2025 долара ще е 1:1 към еврото и индексите, примерно DAX ще 15000
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Значи говорим за различни неща: под лицемерие (въпреки че знам горецитираното значение) в случая имах предвид само премълчаване пред вида хейтъри, който имах предвид: онези, които хейтват без основание и е напълно безсмислено да им се отговаря при това положение. Иначе нямам против лично мен да ме обвиняват, ако смятат че съм изръсила някаква глупост и да се аргументирам подобаващо да се установи глупост ли е наистина. Има обаче един тип баш хейтъри, който обвиняват без реален повод, само защото така им е кеф и дори нямат намерение да изслушват каквито и да било доводи/обяснения - общо взето вместо на себе си да казват, че ръсят глупости, го казват на отсрещната страна - е на такива пък съвсем няма смисъл да им се отговаря, това тяхното е висш пилотаж в областта на тъпанарщината.Значи лицемерието е по-добре, от неприятните нещица да не казвам истината, а ако кажеш на някой каква глупост е изръсил -значи си хейтър.
А ще отговориш подобаващо и аргументирано , ако можеш.
А след като предпочиташ лицемерието- ето ти значението на думичката-поведение, при което злонамереност и неискреност се прикриват под маската на чистосърдечие и доброжелателност.
както и синонимите двуличие, коварство-все хубави нещица
И последно:
В общността на глупаците има една част, наречена лицемери, които непрестанно се учат да лъжат себе си и другите, но повече другите, а в действителност лъжат повече себе си, отколкото останалите. — Леонардо да Винчи![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мдааааааааам,
За 30 цента ко ли не се правиТръгнахте от се моа великият хейтър и докъде сте я докарали. Лицемерие , простотии разни. А аз просто обяснявах на пенкилера , че досажда. Дебне къде се заформя разговор и се включва с неадекватно мнение, ей тъй, колкото да напише нещо....
ПП Не съм хейтър по вашето определение. Влюбен съм в себе си
Първата ми бивша жена казваше , че иска да обича някого толкова , колкото аз обичам себе си. Бъдещата бивша твърди нещо подобно![]()
Последна редакция от wannabe : 22-09-2014 на 21:05
няма лошо човек да обича себе си ама не трябва да се прекалява ти да не си като онзи Нарцис от древногръцката митологияВлюбен съм в себе си![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Аз пък искам някой мен да ме обича толкова, колкото ти обичаш себе си.Мдааааааааам,
За 30 цента ко ли не се правиТръгнахте от се моа великият хейтър и докъде сте я докарали. Лицемерие , простотии разни. А аз просто обяснявах на пенкилера , че досажда. Дебне къде се заформя разговор и се включва с неадекватно мнение, ей тъй, колкото да напише нещо....
ПП Не съм хейтър по вашето определение. Влюбен съм в себе си
Първата ми бивша жена казваше , че иска да обича някого толкова , колкото аз обичам себе си. Бъдещата бивша твърди нещо подобноШе го казвам на всичките ми бъдещи бивши не знам какви си... докато не се намери някой, на който не е нужно да му го казвам.
Защо е нужно наистина живота да се усложнява толкова като е толкова прост, толкова кратък и достатъчно труден? Не може ли хората просто да се обичат без да се правят на интересни и да си помагат взаимно кой с каквото може? Просто хейтвам хейтърите, хеле пък нарцисите - християнка съм до мозъка на костите ми: извинявам се, ако и аз съм допринесла с нещо към усложнението на разговора.
Бибко, така е; но да не прекаляваме все пак - има си равновесие в природата и то се спазва - получаваш толкова и това, което даваш.
Последна редакция от Eli2356 : 22-09-2014 на 23:20
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Съгласен съм - гледам и във форекса е така - даваш пари - получаваш пари.
Само че стремежа е да няма равновесие и то в полза на получаването, нали така![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…