пенмане ,ако видиш сетъп казваи го тука и ше го коментираме ...ма сега щото няма такива и за
политика и петрол си говорим ,ма щото и в петрола има същите сетъпи ,ма са по дневна графика .....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
ами почти винаги е така в една темаако наистина те интересува за какво иде реч прочиташ първата страница за да си сигурен и после ако ти е станало интересно търсиш или коментираш по темата ако не е ясна работата
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами първата страница ми е малко неудобно да го кажа, но си е в нарушение на форумните правила - прави се директна реклама на друг сайт.
Нека си мълчим, че ако я види модератор ще е делне цялата за секунди.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
уж казваш че си рекламен спец а виж какви работи пишеш и къде видя реклама на първата страница това че е написано форексфактори въобще не може да се оприличи като реклама на сайта плюс това не си прочел явно и какво се определя като реклама и се наказва от админите
забранено е да се пускат линкове на конкурентни форуми които предлагат бонуси като представители на други брокери - това е основното![]()
stts (21-09-2014)
пенмане ,няма нищо неудобно ,това че в заглавието е споменат източника на системата ,по скоро е съобразено със точка 6. от основните правила за ползване на форума ,а именно " Нелегалното разпространение на материали със запазени авторски права е забранено. Ако публикувате статия, трябва да добавите и линк към оригиналния източник"
а не е раклама по смисъла на закона ,а именно
" реклама е всяко съобщение във връзка с търговия, занаят или професия, което има за цел да насърчи реализацията на стоки или услуги..." ,което в случая не ми са струва
да е случая .....![]()
![]()
Значи няма човек, който да не е правил реклама във форума, тъй като постоянно даваме прогнози за цените, а рекламата е да се купи еди какво си, да се продаде еди какво си." реклама е всяко съобщение във връзка с търговия, занаят или професия, което има за цел да насърчи реализацията на стоки или услуги...![]()
хабая се е изписало докат разхождам децата
чак ми се чете още
аз тука реклама не съм видял пък съм прочел всичко, дори споменатите бъкети трудно може да се каже че се рекламират, освен ако не се тълкува по формулата - "няма лоша реклама"
а всяка стратегия е изградена на база статистика и е подвластна на актуализации и промени с цел повишаване на успеваемостта й
така че всякакви идеи как може да стане това са добре дошли, стига човек да има желание да се развива. всеки има право да харесва или да не харесва дадена стратегия
все пак всеки сам си натиска копчетата за сел и бай
![]()
че да са върнем на въпроса ,ако се интересуваш виж я там във факторито ,човекът които я е направил
в тоя и вид я търгува над 10 години ,че си мисля сигурно може се научи нещо от него ......![]()
то не е трудно да се засече на бактест примерно година на зад колко взема и колко дава и ако се комбинира с някоя друга може да се отсеят сетъпите още, , ноако имаш нещо по-добро хич не ти трябва да се занимаваш , поне докато спре да работи![]()