Колумбия е една прекрасна държава, както и без конкурент в определен вид туризъм.
Колумбия е една прекрасна държава, както и без конкурент в определен вид туризъм.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Честито на милионерите във форума! Или както се казваше другаде " На печелившите честито!". Внимавайте с разходите сега
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз още чакам да дойдат парите.. колеги, ако до 5 дена не получа превода от Африканската Национална Банка, има ли някаква вероятност да не си получа парите.. някой работил ли е с тази банка.. надеждна ли е..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Горе доле колкото една друга , с която имаш опит.................................................. ..
звездоброец (16-09-2014)
няма проблем - банката е желязнарано или късно ще дойдат парите - смело може да ипотекиращ къща/апартамент и да харчиш на воля колкот ти душа иска
![]()
звездоброец (16-09-2014), D-12 (16-09-2014)
ща послушам колега.. то и без това парите сигурни и много, и има много за харчене.. няма за кога да чакам.. с почването на харчлъка..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
D-12 (16-09-2014)
Давам им срок до края на месеца. После излизам на стачка и ще компрометирам ако трябва и изборните резултати, докато не си получа 6-те плюс 11 милиона долара. Тия нещо искат да ме финтират, ама няма да стане. Щом са обещали, ще плащат. Имам го черно на бяло ...... или там какъвто фон му заложиш на компютъра![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
звездоброец (16-09-2014)
Ква стачка бе, направо ги съдиш, тези не бяха ли регулирани от ЕС?Давам им срок до края на месеца. После излизам на стачка и ще компрометирам ако трябва и изборните резултати, докато не си получа 6-те плюс 11 милиона долара. Тия нещо искат да ме финтират, ама няма да стане. Щом са обещали, ще плащат. Имам го черно на бяло ...... или там какъвто фон му заложиш на компютъра![]()
D-12 (17-09-2014)
а дано ги осъдиш и да си вземеш парите,та
и ние можем да разберем нещо ,я биричка ,я нещо друго....................