Не трябва да бързаш толкова, нека Ели да построи склада за съхранение на пари!!!Давам им срок до края на месеца. После излизам на стачка и ще компрометирам ако трябва и изборните резултати, докато не си получа 6-те плюс 11 милиона долара. Тия нещо искат да ме финтират, ама няма да стане. Щом са обещали, ще плащат. Имам го черно на бяло ...... или там какъвто фон му заложиш на компютъра
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не знаех, че колежката ще прави склад за пари.. ама то е крайно време с тез милионери във форума.. пък и банките на днешно време не се знае кога ще ти платят депозита и дали ще е при поискване..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Имаше преди време една измама .. като си обявил кола за продажба и ти казват че биха я купили на по-висока цена от чужбина ,но нямат време да я огледат и за да задействат нещата да им изпратиш различна сума, която варира от 200 евро до към 1200 евро ...
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не ти трябва адрес а кандидатсвай за работа като охрана .. повече ще вземеш и никой няма и да забележиСамо да не забрави да каже де му е адреса![]()
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Е деба, и на мен ми трябва такава работа, може ли да ми намериш?не ти трябва адрес а кандидатсвай за работа като охрана .. повече ще вземеш и никой няма и да забележи![]()
Африканската банка ме излъга и не ми приведе парите...
както и да е.. сега имам предложение за 3 891$ седмичен доход без да правя нищо.. вярно, не е като 5 милиона но все пак си е редовен доход.. да не бъдем алчни..
Hey,
Today's your chance to get
access to something that's beyond GREAT.
Once it's up and running, it's like you'll get $3,891.47 a week
from DOING NOTHING.
Look inside and go to get
FREE ACCESS NOW.*
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Африканската банка ме излъга и не ми приведе парите...
както и да е.. сега имам предложение за 3 891$ седмичен доход без да правя нищо.. вярно, не е като 5 милиона но все пак си е редовен доход.. да не бъдем алчни..
Hey,
Today's your chance to get
access to something that's beyond GREAT.
Once it's up and running, it's like you'll get $3,891.47 a week
from DOING NOTHING.
Look inside and go to get
FREE ACCESS NOW.*
Ще се съберт, нали нищо не трябва да правиш, ще седиш и ще се чакаш, а те ще се трупат тихо и кротко![]()
звездоброец (05-11-2014)
сега обаче се сетих, че от НАП ще искат да посоча в Данъчната си декларация "Произход на средства".. чудя се как да посоча "Произход - Правене на нищо"![]()