я ,че там отделна сметка ли е на мт5 ,дали ги има същите шишове в златото и на мт5 интересно ,ти гледали ги онзи ден на едничасовата ........![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
ами засилих се да ги погледна и се хванах с нещо друго, ако искаш по-късно ще ги прегледам и ще ти кажа, че сега ще изкарам детето малко на разходка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а няма смисъл да го търсиш ,то ясно че няма има разлика .....
те кат праят номера ше е и по двете платформи ,инак хората ше се преместят там дет няма шишове ....![]()
ами благодаря ти че и без това не ми се рови нещо ме домързя след разходката на малката, но то вече е налице идеята с какво си имаме работа в бенча преди време така се разкарах от варчев
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е ,ко трябва сме обективни в бенча дакса е на добри условия ,макар че не съм проверявал
дали и там ги няма такива несъществуващи ,ма щото индекси от малки графики гледам ......![]()
е айде няма нужда 15 платформи да инсталирам на 15 бъкета че да компилирам 15 инструмента с относително добри условоя съответно на 15 места сметки да захранвам![]()
ем тогава отделяи 10к усд сметка за интерактив и си без проблеми на нормални контракти с нормални спредове и комишъни.....![]()
нема нужда от 15 брокера - и аз тъй мисляедна година на инста - след туй всеки брокер е добър
особено дакса ако ще се търгува
![]()
е то точно това правя в моментаем тогава отделяи 10к усд сметка за интерактивзаделям за интерактив
то идва като в училище или в университета - 2 години за еднаедна година на инста - след туй всеки брокер е добърв инстата човек се научава 2 пъти по-бързо
или съответно се отказва от тоя занаят 2 пъти по-бързо
![]()
не знам ,зарад марджините търгуват маи хората по бъкетите ,не мога преценя ....ко си професионален търговец на петрол например няма ли да търсиш нормалния контракт със един тик спред и малко комисион ам ше отидеш на 6 тика спред .....ма ко е малко сметката са принуждават хората да захранват бъкетите ........![]()