ексона не пада докът дау се качва - туй ми е идеятачак когато дау привършва качването тогава ексона продължава да пада
и това е само един индекс съставен от 30 компании, а има още поне два дето се търгуват в пъти повече от дау като обеми
![]()
ексона не пада докът дау се качва - туй ми е идеятачак когато дау привършва качването тогава ексона продължава да пада
и това е само един индекс съставен от 30 компании, а има още поне два дето се търгуват в пъти повече от дау като обеми
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
kypa (14-09-2014)
ем да... требе да се гледа обаче и ситуацията ако днеска примерно има изтъргувани еди-колко си акции на ексона каква част от тях са купени и продадени чрез индексие те там е ключа от палатката
щот не е само индекса да зависи от акциите дето са включени в него, ами в един момент индекса вече се търгува многократно повече от акциите и става той основния инструмент
L1914 (14-09-2014)
kypa (14-09-2014)
тцъ... не търгувам... само ехспертни мнения фъргам по въпроса
ама веднъж по-рано бях почнал да киризя там и ми направи впечатление, че не е толкоз убаво за ежедневна търговлияако се гледат големи трендове вероятно може би да е по-добре де
![]()
L1914 (14-09-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-09-2014)
Може и да е по-добре, а може и да не еЧестно казано не съм го изследвал в подробности точно това и бих чул с интерес вашите мнения
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-09-2014)
Това в курсива е гениално направо. Ше се направя , че не съм го прочел дажеем да... требе да се гледа обаче и ситуацията ако днеска примерно има изтъргувани еди-колко си акции на ексона каква част от тях са купени и продадени чрез индексие те там е ключа от палатката
щот не е само индекса да зависи от акциите дето са включени в него, ами в един момент индекса вече се търгува многократно повече от акциите и става той основния инструмент
![]()
kypa (14-09-2014)
ем то оттам идва курелацията принципнощот нали кът се купува индекс реално се купува някакъв вид кошница от акции
или поне отначалото е било тъй... в последствие малко по малко индекса става самостоятелен договор
и евентуално ако се получи някакъв вид разлика между цената на реалната кошница и стойността на индекса винаги ще се намери някой тарикат да тури един арбитраж - щот туй са сигурни пари реално
и от арбитража който пазар е по-тънък ще мръдне повече към другия (търгувания в по-големи обеми)
то и форехсЪ тъй работи с "децентрализиран" пазар
Обратно в първи клас , че си омотал понятията якоем то оттам идва курелацията принципнощот нали кът се купува индекс реално се купува някакъв вид кошница от акции
или поне отначалото е било тъй... в последствие малко по малко индекса става самостоятелен договор
и евентуално ако се получи някакъв вид разлика между цената на реалната кошница и стойността на индекса винаги ще се намери някой тарикат да тури един арбитраж - щот туй са сигурни пари реално
и от арбитража който пазар е по-тънък ще мръдне повече към другия (търгувания в по-големи обеми)
то и форехсЪ тъй работи с "децентрализиран" пазар
Подсказка малка. Индекси НЕ СЕ ТЪРГУВАТ. Търгуват се фючърси , ще рече очакване за движението на пазаря . Няма ама абсолютно нищо общо с обемите в акциите само с промените в цените . Прочети си как се изчисляват индексите
![]()