Айде да видим какво сте направили. Само за РЕАЛНИ сметки!
Айде да видим какво сте направили. Само за РЕАЛНИ сметки!
Последна редакция от disel84 : 14-09-2014 на 07:22
Този пък въпрос въобще не е нужен..риторичния.
Печеливш бизнес никой не затваря, ако щеш се занимавай не само с форекс ами и комар.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А ми омръзна ми от среброто и неговите постоянни корекции и в един момент започнах от скука да го играя в двете посоки постоянно само че в момента имам само вечер време да отварям платформата и като изпуснах няколко момента а от други не се възползвах пълноценно и ми писна и го зарязах.Eli2356
Хм... определено си забавен случай. Е, щом поне си преживял поне един почти фалит, значи имаш някаква идея какво може да ти се случи. Апропо: Бравос за среброто - позна, че ще пада преди месец и половина. Даже и аз не вярвах. Още си спомням късата ти от 21.юли. Ма какво стана, нещо май плюсов стоп удари междувременно? А се беше зарекъл да я пазиш за няколкостотин пипса. Досега станаха 250 грубо казано, язък ако не я пазиш тая къса. И на новозеландеца май хвана началото на спада, и там ако си затворил без време... (като мен).![]()
Само за "зарязването на печелившия бизнес" си помисли. Така или иначе гледам си повече дълосрочен трейдър, гониш стотици пипсове на сделка, за какво ти е по цял ден да висиш пред графиките? Аз поне за себе си съм забелязала, че особена файда от това няма (даже често има вреда, понеже се съблазнявам да правя щуротии) - така или иначе обикновено стига, докъдето съм предвидила, като се дадат и няколко пипа аванс за всеки случай, лимитите са уцелени почти на 100%. Достатъчно е само да се наглежда от време на време. Ама ти си знаеш...
В интерес на истината точно за това търпение се тренирам в момента само че от тази седмица намалих обема в една сделка от фул макс на по малък защото така нямам възможност да отварям още ордери докато е в прогрес та реших да пускам по повече дългосрочни наведнъж за да не ми е скучно и като отворя платформата вечер да ми стане густо от общият им резултат и да съм по търпелив.
А колко пипове съм изпуснал по принцип,хиляди са,но честно вече изобщо не ми пука защото както съм казвал стратегията ми е оръжие за масово поразяване,тоест мога да вляза кажи речи във всеки един момент навсякъде с единствената разлика от размера на стопа.
Така че просто свикнах да изпускам пипове без да се впечатлявам,пазара не свършва днес така че утре пак мога да взема от него каквото си поискам.
Относно бизнеса ми,ами много държа да се занимавам с това което искам а не това с което се налага,магарешки акъл така да се каже,та от известно време моят бранш върви в низходяща спирала в която освен че печалбата спада респективно и простотиите се увеличават и вече хич не ми е интересно и в момента е просто работа с която до няколко месеца с нетърпение очаквам да приключа,стига ми толкова.
Прибирам кеша накуп от градушката и дим да ме няма.
Здрасти Форекс,сваляй гащите.
----------
Я Пенйо какво интересно лично ми е изпратил.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе не знам, да е понамаляла работата ама 20к на месец не ти стигат ли?Докато спаднат опасно приходите има доста време нали?
20к на месец за кво ти са, тцтцтц, няма нужда да се мъчиш за толкова. Най-добре си е на социални за 120 лева (толкова ли беше?).Първоначално написано от 100 Виж мнението
Абе не знам, да е понамаляла работата ама 20к на месец не ти стигат ли? Докато спаднат опасно приходите има доста време нали?![]()
парите развалят човекане требе изобщо да ги изкарваме... най-дорбе само губещи сделки по цял ден да изкарваме
Магареско, тез съобщения ку не те кефят - само цъкаш на подписа ми и потвърждаваш![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
За кинтите имам в предвид че не е нужно на всяка цена да се изкарват,важното е да има хармония,тоест да се изкарват от това със което ни е кеф да се занимаваме така и като има трудности по лесно се преглъщат.
Мани го Пеньо,той живее за да се мъчи.
Emil Enchev (14-09-2014)
Така е, не всичко е пари. Звездолине, ти щом си тръгнал да ми показваш личните съобщения (които са истина, колкото и да те боли) значи не си дори и мъж. Всъщност, аз за разлика от тебе няма да ти
публикувам твоети лични към мен, където ми хленчеше като вдовица за ....нещо, което ти със сигурност го нямаш.
И тук ще ти го кажа - потърси лекарска помощ, лекувай се момче, защото изпусна конците.![]()
Така е, не всичко е пари. Звездолине, ти щом си тръгнал да ми показваш личните съобщения (които са истина, колкото и да те боли) значи не си дори и мъж. Всъщност, аз за разлика от тебе няма да ти
публикувам твоети лични към мен, където ми хленчеше като вдовица за ....нещо, което ти със сигурност го нямаш.
И тук ще ти го кажа - потърси лекарска помощ, лекувай се момче, защото изпусна конците.
Давай ги тези лични бе КУКУ.
За лечение си само ти от двама ни че и даже от всички останали тук.![]()