фицката (12-09-2014)
Да допълня надписа на чарта ".... я активирано двойно дъно, я обърната H&S "![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (12-09-2014), toranagasan (12-09-2014)
нема натъркано....рендосано в зехтина да си пусне аромата....люспите после се отделят....един вид чеснов зехтин....па на кой му мирише устата на кой краката на кой главата нема значение.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Охххххххх..... ава кучката ми най-обича да ми лежи в краката и често пърди, па как миришииииииииииииии
п.п. Кучаки те продават овкусени зехтини, с най-различни подправки вааааа ....... иииииии па как обичам кашкавал в зехтин с розмарин![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Привет!И аз почти така.
РЕДАа може да е скъсил нагорните зони, обаче аз почнах да удължавам още от 03:00 нощес, така че да ми изчака лимитите - там където пише сел, ако е му е възможно, моля. Черните стрелкички са покупките. Понеже тук виждам една древна линия-подкрепа по големите графики и май няма току-така да я пробие, ако ще и отрицателна лихва да сложат.. И други дребни технически съображения имам....
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
REDA (12-09-2014)
На Олюто по 9/30 земах преди малко ....
Вече 10 точки на +
Викам неска дали нема да РИПА петъчно едни 2 доларя)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
51% за @94 днес
----------------------------------
----------
Бачеееееееее КУРсо май уважи 3-4 зони векееееейййй тва процедиргване бре
----------
Даксо мои ли даде едни 100 точки нагоре от тъука бре![]()