При мен кукловода който търгува на контра на пазара
засега няма добри резултати, за 2 седмици е малко на минус при демото
някой пробва ли го
При мен кукловода който търгува на контра на пазара
засега няма добри резултати, за 2 седмици е малко на минус при демото
някой пробва ли го
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз от този кукловод не съм очарован
Но от оригиналния съм пре доволен![]()
Много шарено бе куре. Още немога го схвана туй животно. Всичкото цвят на дъгата се събрало.е те и тука да я пусна картинката да не се загуби:
http://i.imgur.com/cD8koYQ.png
как се гласи туй чудо Куроводаде му е мял4 файла
ако се работи по-дългосрочно и инстовите индекси даже може да станат за търговия
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
четир индекса ба - един мурикански и три юропейскисамо отдалече да се види курелацията
инак някакъв по-задълбочен смисъл не съм имал предвид да има графиката
тъй де - пет са всъщност - четир юропейски![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
При индексите иначе съм забелязал че корелацията си е много висока.четир индекса ба - един мурикански и три юропейски само отдалече да се види курелацията инак някакъв по-задълбочен смисъл не съм имал предвид да има графиката
тъй де - пет са всъщност - четир юропейски
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ам айде тоз куровод да го нагласим за индекси да бачкатестове местове там да се пущат и да се прибира кешовицата
кой мял4 файл се турга на графиката да търгува
![]()
то идеята на този кукловод е да хванеш посоката на една кошница - дали валути, дали индекси - все тая, и ако я хванеш удряш бингото, ако я не хванеш удряш колеца
ма ти ако могеш да я хванеш можеш и без него да си търгуваш, а ако не можеш да я хванеш по-добре хич да не търгуваш
Е то ако ще е или колец или бинго каква е тая система.то идеята на този кукловод е да хванеш посоката на една кошница - дали валути, дали индекси - все тая, и ако я хванеш удряш бингото, ако я не хванеш удряш колеца
ма ти ако могеш да я хванеш можеш и без него да си търгуваш, а ако не можеш да я хванеш по-добре хич да не търгуваш
ем то повечето системи тъй работятсамо дет се разчита на няколко последователно, а не едновременно отворени сделки
тъй тамЪн по-бърже да приключват мъките
![]()