Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На пейка в парка седи дядо, усмихнат, ведър, абе направо щастлив. Изобщо, по вида му се разбира, че човекът е изживял хармоничен и богат живот.
Питат го:
- Дядо, толкова сте позитивен, кажете, как живяхте, за да достигнете до това състояние?
- Много просто! Никога от нищо не съм се отказвал! Като ми се пиеше - пиех, като ми се пушеше - пушех, като ми се приядеше нещо - изяждах го!
- А на колко години сте, дядо?
- На 38.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ееее, неска еврото разкърти.... (Не случайно го публикувам в "Хумор и развлечения")
kypa (04-09-2014)
kypa (04-09-2014)
Срещат се двама колеги:
- Какво става, защо не беше на работа миналата седмица?
- Болнични бях, трудова злополука.
- Нали в офис работиш, каква трудова злополука?
- Откачих си челюстта докато се прозявах.
На изпит за шофьорска книжка:
- Какво ще направите, ако пътувате извън града и внезапно колата се развали?
- Спирам колата, слизам и отварям капака на двигателя.
- Добре и после?
- После почвам да псувам.![]()
Един бил шофьор на камион ГАЗ-ка. Преди всяка командировка отива в бакалията:
- Три консерви, три хляба, три кутии цигари и... другарко, ти секс правиш ли?
Първия път магазинерката си замълчала. Втория път му се развикала. Третия път му се развикала и решила да каже на мъжа си.
- Така и така, един купува за командировка и накрая ме пита дали правя секс. Ше ходим у милицията.
Мъжът рекъл:
- Нема да ходиш у милицията, да се излагаме, сека сутрин ше се крием у склада, като дойде тоя и те пита, ти кажи "епа правя", аз ше излезем и ше му фърлим един бой.
И една сутрин иде шофьорът:
- Дай това, дай онова, цигари... абе, другарко, ти секс правиш ли?
Оная вика:
- Епа, да.
- Е, като правиш к'во праиш мъжът ти при жена ми всеки път, като идем командировка...
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
...........................................
Катаджия спира кола на пътя:
- Гражданино, защо не ви работят задните габарити?
Шофьора изскача от колата и започва да тича около нея издавайки нечленоразделни звуци.
- Спокойно бе, човек! Не се вълнувай, това са дребни ядове! Няма страшно, като се прибереш ще ги поправиш!
- Дребни ядове викаш, а? А къде е караваната, къде е жена ми, тъщата и децата ми!
Eдинственият чакащ гражданин на автобусната спирка подхвърля на шофьора на спрелия автобус:
- Вашият Ноев ковчег окомплектован ли е?
- Липсва ни само едно говедо. Ще се качите ли?
Както си карал, един шофьор забелязал край пътя да тича човек, преследван от три огромни мръсни песа.
Шофьорът настигнал човека, спрял и отворил вратата.
- Качвайте се бързо!
- Много благодаря! Че мен никой не иска да ме качи заради кученцата...
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Заради този виц се присетих за една вечер когато ме спряха едни куки.Катаджия спира кола на пътя:
- Гражданино, защо не ви работят задните габарити?
Шофьора изскача от колата и започва да тича около нея издавайки нечленоразделни звуци.
- Спокойно бе, човек! Не се вълнувай, това са дребни ядове! Няма страшно, като се прибереш ще ги поправиш!
- Дребни ядове викаш, а? А къде е караваната, къде е жена ми, тъщата и децата ми!
Та куките ми викат че не били ми светели светлините на задният номер.
А аз им казах че не тичам след колата за да виждам какво свети или не свети отзад.![]()
Последна редакция от GGBG : 05-09-2014 на 16:08