па много ясно че имам, и си научи сина от кой да бъде....
sfhdfhdfgdgdgjfhgkfhkfkh
----------
от никой, имам два любими отбора-ЦСКА и юношите на ЦСКА...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Идвам ли - звънкам
Челси или Реал М ще дублира ШЛПо темата : Недвижимо имущество.
ПП : Челси шампион на лигата тая година
Колкото до недвижимото имущество: ликвидността му е бавна, така че - не мерси![]()
Хей момчета, много го закършихте. Ако имате 10 милиона бихте ли ги инвестирали във футбола?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
бе какво ще му звъниш на тоз, знаеш ли колко е несериозен...
----------
не съм чак толкова луд...........
fajasffssfsfafsafsafsfa
не се притеснявай и утре няма да биете..........
jjhhgffdsdfghjkl
----------
за мен ЦСКА не е само футбол, както не искам да напусна България така и не искам да предавам отбора...футбол съм гледал до припадаг но нямам симпатии към чужди отбори
И аз не мисля за напускане на територията
Иначе ако имаш любим чуждестранен отбор с какво предаваш Цска-то
Преди по диемата като даваха и Ла Лига съм гледал 1-я мач от Англия до последния от Испания т.е. 14:45 до 01:00![]()
![]()
Утре един приятем ме кътка да ходя да ви гледам с Локото, но се чудя.
...........................................
Дафне, ти в какво би инвестирала 10 000 000 ?![]()
А дано да ги гледаме на финал, има време... ще поживеем, ще видим.Челси или Реал М ще дублира ШЛ
Колкото до недвижимото имущество: ликвидността му е бавна, така че - не мерси
Относно недвижимата собственост, ако ще инвестирам там ще е с цел пасивен доход, не спекулация с цената.
От наеми може да си докараш 5% ROI, като махнеш данъците по-малко нали. Което не е кой знае колко, даже е доста малко.
Преди време бях гледал някакъв фонд на ЦКБ, беше с 12% или 14%. Което е по-добре, но е въпрос на личен избор.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
е ми изпуснал си ги.......а защо не прибираш кога требва а се лакумиш....
----------
нямам толкова любов бре...па и не ми дреме толкова за тоя и оня..само гледам , а вече и не ми се гледа...лека нощ от мен и хубав уикенд...