я се стегни....как станаха най-добрия отбор..следиш футбола и нема смисъл да ти казвам, нали...и домуса ще загине все пак е силен щот върти амфетите на боко , и това кранче ще спре, а да те успокоя скоро газпром нема да влезе в левски..аз се радвах, че ще видя Реал М в БГ ........................ но май с билетите няма да стане номера
Колкото и да ми е тъжно си признавам, че лудогорец в момента са най-добрият отбор в БГ. Лошото за мен както и за феновете на другите отбори, че Домусчиев ще инвестира всички приходи за футболисти и май Разград ще стане хегемон по БГ терените![]()
![]()
ПП дано дойдат Газпром в Левскиче не виждам как ще е караме
..купуват цървена звезда...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Боби, от А група само мачовете на Левски гледам (но май и тях ще спра да ги гледам, защото няма нищо за гледане), и малко гледах от мачовете на лудогорци със стяуа, така че не следя много БГ отборите. Но миналата година показваха доста приличен футбол в ЛЕ и заради това си мисля, че и тази година ще станат шампиониДа допълня Левски са под всякаква критика - и тази година няма да сме в топ3, на Ботев им спряха кранчето, Литекс и те са слаби и като конкурент остава само ЦСКА, но Лудогорец ги би в прекия двубой и зимата Домуса като налее още някой друг милион не знам как ще ги спираме
Колкото за Газпром, знам че купуват Звезда и щели да налеят 100 млн => едва ли ще вземат Левски
![]()
ПП: това за Боко и амфетите не го знаех
ПП1: иначе си прав ще ги има докато на Домуса не му писне, а и ся като напълнят стадиона, всеки ще е отишъл да гледа Реал, Пуул, а не да вика за Лудогорец, което е смешно![]()
Домуса, който и селски отбор от Пазарджишко да беше взел да не говорим за Хебър съм убеден, че щеше да има много повече публика - по селските мачове се събира повече публика отколкото в Разград
![]()
![]()
много ме дразни тая истерия покрай домуса, от хора които не знаят от коя старна се рита топката.Футбола не е театър за селтаци, и семкаджии..израсал съм в в сектор Г и съм минал през какви ли не трудности с отбора и не съм губил вяра, няма да загубя и сега . Щом я има вярата ще го има и отбора...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Все пак си е готино обаче да има БГ отбор в шампионска лига. С тези пари сега доста по-приличен отбор ще направят, с политиката на Домуса очаквам до след 2-3 години да почнат да излизат от групите на шампионска лига.
и теб това какво те грее, фен си на лайногорец ли.........![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
туй със плюенето е примитивно и вулгарно, да не говорим, че далеч не е европейскощо не разрешите спора кът джентълмени - да се състезавате на търкаляне на аспиринчета по нанагорнище
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Emil Enchev (29-08-2014)
Aз следя само новините около Левски и затова не съм попадал на истериятамного ме дразни тая истерия покрай домуса, от хора които не знаят от коя старна се рита топката.Футбола не е театър за селтаци, и семкаджии..израсал съм в в сектор Г и съм минал през какви ли не трудности с отбора и не съм губил вяра, няма да загубя и сега . Щом я има вярата ще го има и отбора...
Единствено ще отида да гледам Реал М, защото съм им фенИначе и аз съм фен на Левски от както се помня, но не съм израснал в сектор Б, защото не съм от столицата. Но винаги съм бил и ще бъда ЛЕВСКАР
КОлкото до от коя страна се риата топката- аз много добре я знам - когато бях дете нямаше ФИФИ МИФИ, НФС-та и т.н. и по цял ден играехме футбол с тайфата, и честно казано бях мноогооо добър![]()
![]()
Боби от кой отбор си в Англия и Испания ?
Не че искам да ви развалям кефа, обаче се чуват някакви работи че стадионите в България не отговарят на изискванията на фифа и може и да не се играе тук.
По темата : Недвижимо имущество.
ПП : Челси шампион на лигата тая година![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров