Първата реална сметка беше преди няколко години и се занули много бързо ..
Първата реална сметка беше преди няколко години и се занули много бързо ..
при толкоз много бонбонукс наличен в необятното интернет пространство на мене па все още ми свиди да я открия таз първата реална сметкаама някой ден ще се случи де... то няма как иначе...
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Първата реална сметка бе открита на Първи март 2011 с един забравен и изплатен по давност хонорар от 2007-ма
беше ми интересно какво е стоп лос,какво е тейк профит все термини дето ми беха непонятни
и така стъпих на пазаря с реална сметка в Оанда,която и до ден днешен си я управлявам успешно...
па за бонуксните сметки съм доста скептично настроена
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
о лейди буква добре дошла отновоПървата реална сметка бе открита на Първи март 2011 с един забравен и изплатен по давност хонорар от 2007-ма
беше ми интересно какво е стоп лос,какво е тейк профит все термини дето ми беха непонятни
и така стъпих на пазаря с реална сметка в Оанда,която и до ден днешен си я управлявам успешно...
па за бонуксните сметки съм доста скептично настроена
от писането ти излиза че по едно и също време сме се запознали с форекса ама ти много си дръпнала по магистралата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре дошла Како.Първата реална сметка бе открита на Първи март 2011 с един забравен и изплатен по давност хонорар от 2007-ма
па за бонуксните сметки съм доста скептично настроена![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дръпнах ама докат опозная себе си и докат си напасна най-добрия индикатор за моя стереотип и таймфрейм според ангажиментите
та от чисто любопитство запознах се и с Форест
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
nnikos (25-08-2014)
Е тоя подпис идеално си напасва на ситуацията.... ма те не са виновни ше се научат
Господ здраве да им дава и сметки ... да могат да търгуват
то сичко се връщало с двойна и тройна сила
подписа ти МАГАРЕ много ме кефи
.....Ако те обидят незаслужено, върни се и .. си го заслужи !
Щедрият човек забравя какво е дал,но помни какво е получил.
Глупаците забелязват само пропуските на хората, а не обръщат внимание на техните достойнства......
Ами аз съм умно магаре ма Како,за това ми е такъв подписа.Е тоя подпис идеално си напасва на ситуацията.... ма те не са виновни ше се научат
Господ здраве да им дава и сметки ... да могат да търгуват
то сичко се връщало с двойна и тройна сила
подписа ти МАГАРЕ много ме кефи
.....Ако те обидят незаслужено, върни се и .. си го заслужи !
Щедрият човек забравя какво е дал,но помни какво е получил.
Глупаците забелязват само пропуските на хората, а не обръщат внимание на техните достойнства......
Между нас да си остане ама имам навик да се правя на глупав пред новопознати хора и знаеш ли колко бързо и очевадно си показват сами що за стока са.
За другото не го мисли,има равновесие в живота и всеки си получава заслуженото.
Язе па не го мисляАми аз съм умно магаре ма Како,за това ми е такъв подписа.
Между нас да си остане ама имам навик да се правя на глупав пред новопознати хора и знаеш ли колко бързо и очевадно си показват сами що за стока са.
За другото не го мисли,има равновесие в живота и всеки си получава заслуженото.
то фърлиш ли нешо срещу туй дет не требе ти се връща в пъти
то ОН си знае.............. тъй сме създадени,не можем да променим историята