Не само зърнохранилищата, Боко беше прав за зърнарите, всеки държаше един регион и ти като собственик на земя няма при кой друг да отидеш, аз съм се съдила с един такъввъобще имам богата съдебна практика в имотната област, ама накрая го скроих намерих контакти тук, и няма субсидии докато не плаща рента като хората, и ми излезе по -еФтинко от адвокат
Тоз екземпляр се пробваше да плаша 13 лв аренда, при държавна субсидия 31лв, местен феодал някакъв, естествено там никой не смее нищо да му каже, щото няма и при кой друг да отиде.
Та специално в тая област има раздвижване в положителна насока, а последното решение , че повече пари ще има при първите 300 дка го аплодирам силно
Имам земи и на друго място където има 7 арендатора в землището, там никакъв проблем не съм имала, даже ме радват все едни млади семейства.
И изскарват много добре, ама и бачкат здраво, в тая област ако ги изчистят си е един добър бизнес печеливш при това субсидиране, ама си става с работа по 12-14 часа в сезона, доста съм се интересувала, а пък и доста помагам на тоз дето съм си дала земите в тоз регион за проекти.