мързеливите хора като социална група са също така най-креативната такаватъй че надеждата за ново национално бъдеще реално е във тях/нас - дето ни мързи да отидем някъде по чужбината
![]()
мързеливите хора като социална група са също така най-креативната такаватъй че надеждата за ново национално бъдеще реално е във тях/нас - дето ни мързи да отидем някъде по чужбината
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
petar80 (23-08-2014)
Работа винаги е имало и ще има, дали е с ръцете или с ума все си е работа. Но някои излезли по чужбината, често стигат и до затвора от желания за бърза печалба.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
в крайна сметка всичко опира до желанието и амбициите на индивида - ако не му се предложи работа, а на него му се работи - той ще си създаде такава самако не му се работи - няма значение дали му се предлага
![]()
Има и такива като мене. В напреднала младост. Дето и да идем по чужбината, едва ли ще се намери някой да ни вземе на работа.тъй че надеждата за ново национално бъдеще реално е във тях/нас - дето ни мързи да отидем някъде по чужбината
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем малко повече търсене се иска тогаз... то не че и баш младежите кът отидат веднага на хубавите места се хващат де... ама койт знае ко да прави и е достатъчно инатест да намери къде да го прави - възрастта не мисля да има чак такова значениеама в началото е желанието де... ако имаш убава къща и бая роднини тука да караш напредналата младост с тях - желанието за чужбината обикновено не е толкоз интензивно
![]()
Аз също съм в напреднала младост, но причината да не съм в чужбина е прекалено разклатеното ми здраве.
Иначе си мисля, че няма да имам проблем да си намеря работа, защото и сега си комуникирам отлично с разни чужденци по форумите и виждам, че ние
българите по нищо не им отстъпваме. Дори сме по работни и изпълнителни.![]()
В Канада в обявите за работа често срещах забележка, че позицията се предлага на хора над 55 годишна възраст...
Пробвал съм преди - никой не ме взе на работа...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
получава се от интереса и социалната среда и обкръжение, като отидеш да работиш в чужбина и всички бачкат яко не може да се цепиш от колектива и съответно като се трудиш тука всички се скатават и па не може да се делиш от колектива![]()
абе то и тука има колективи дето бачкат по 10-12 часа, че и пари изкарват на всичкото отгоре, ама са малко и не може току тъй да се навлезе у тяхосвен да си организираш сам, ама тогаз па трябва по 20 часа да се бачка...
Незнам тук ако бачкаш съвестно и яко всички те мислят за баламурник, а ако и не си успял да завлечеш с нещо фирмата си пълен балък - такива са разбиранията , още навремето имаше една приказка че когато си тръгваш от работа трябва да си вземеш нещо за сън - иначе неможеш да заспиш![]()