този кабел стана супер непредсказуем на мен ми се струва, че ще отиде до 1.6600 и после ще тества дъното
този кабел стана супер непредсказуем на мен ми се струва, че ще отиде до 1.6600 и после ще тества дъното
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може и да обърне временно платната и да направи опит да тества предишната подкрепа и сегашна съпротива на 1.6694 зависи как ще затвори дневната свещ и какъв нишан ще даде
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И тук както и при евро/долар ми се струва, че няма да има големи корекции на север скоро време.
Няколко пъти се канех да спра да се занимавам с кабела, но все се подвеждах по лъчезарната му усмивка и отново
пусках поръчка. Обаче след последния ударен стоп (нищо че беше на малка печалба) се отказах категорично да го следя дори.
Изтрих го от плаформата!![]()
Аз пък обратното - оня ден му хвърлих един поглед от много време насам, той взе че най-обидено ми тръгна напук. Но ми е все тая - и без това на валутите само се лигавя с малки обемчета, за разлика от златото, петрола и газта.
Апропо - на силна подкрепа сме, обаче като нищо може да се изсили още надолу до 1,6480, даже 1,6450. Нещо не виждам признаци за обръщане, а и както утре няма важни новини за него като нищо може да си продължи посоката. Освен ако Йелън или Драги не изтърсят нещо по-така, обаче това ще е чак привечер..![]()
Последна редакция от Eli2356 : 21-08-2014 на 23:13
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz