е ми има.. и даже да си призная и нямах много-много доверие на таз банка ама всичките приятели се там си държаха парите и я си викам- бе толкоз много хора са им парите там, беля няма как да стане.. пък нали е на Доган банката - най-силния човек в държавата..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
То финансово грамотни хора пишат, ама лакомията е всекиму присъща, включая и в трейдинга
----------
Гледам че тая най -оборотната тема в момента имам едно странично питане за ексел,
Искам екселски вайл да го заключа да може само да се чете, да не може да се пише в него и да се копира от него, някой ако има идея ще съм благодарна ако помогне.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
звездоброец (21-08-2014)
то колега кът се замисля и ти си прецакан.. щом живееш тук и си плащаш данъците в България.. така, че да не посочваме кой е финансово неграмотен..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Да живея тук е мой избор. Сам съм решил, след като обиколих и видях доста. А за данъците...
----------
Да не можеш да го променяш е лесно . След като го запазиш кликваш върху него с десен клавиш - properties и някъде отдолу имаш за маркиране с чавка - read only.То финансово грамотни хора пишат, ама лакомията е всекиму присъща, включая и в трейдинга
----------
Гледам че тая най -оборотната тема в момента имам едно странично питане за ексел,
Искам екселски вайл да го заключа да може само да се чете, да не може да се пише в него и да се копира от него, някой ако има идея ще съм благодарна ако помогне.
Виж за копирането е малко по-сложно и по дълго.Трябва да си припомня как ставаше.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (21-08-2014)
Веднага ще пробвам...........Да живея тук е мой избор. Сам съм решил, след като обиколих и видях доста. А за данъците...
----------
Да не можеш да го променяш е лесно . След като го запазиш кликваш върху него с десен клавиш - properties и някъде отдолу имаш за маркиране с чавка - read only.
Виж за копирането е малко по-сложно и по дълго.Трябва да си припомня как ставаше.
.................................................. ...
някъде имаше опция "заключване с парола" или "кодирване" или "енкрипшън", от там имаше вече опция дали да може да се чете заключенотома не ми се търси сега точно кое как къде и защо, не беше много скрито де
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Не става, пак мога да пиша в него.......................................... .
Да, по-високи лихви, но защо по-висок риск? Това е банка на годината и четвърта по-големина.
Освен това ние сме във валутен борд и това гарантира стабилна финасова система!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това със заключването на целия файл го намерих, ама аз искам файла да може да се отваря от повече хора, но да не могат да пишат и копират от него, а само да четат.
Намерих. Ако си с офис 2007 и нагоре - като дадеш сейв ас и като ти отвори прозореца за запазване най0долу в ляво има бутон Tools - избираш General Options и ти отваря това което ти е нужно. парола за модифициране и отваряне. За копирането не знам.
----------
По-високи лихви от средните означава , че не им достигат парите.Това води до два извода или са тръгнали да правят агресивна експанзия или финансират не дотам чисти начинания и собствениците, както и се оказа в случая.
Та като ти предложат нещо - 'Too good to be true.' Бегай далече. В 99 от 100 случая е измама.