Зависи тези които имат големи сметки търгуват с по-малък риск играят на сигурно.
На тях им стига иначе може и колче да гризнат.![]()
Банка
Джоба
Бурканбанк
Заровени под земята
Под дюшека
Инвестиране
Зависи тези които имат големи сметки търгуват с по-малък риск играят на сигурно.
На тях им стига иначе може и колче да гризнат.![]()
То пък и един сериозен трейдър е желателно да не търгува с несериозен капитал, тогава 30% на година ще са по-цифра. Наистина това е най-добрият вариант - с голям капитал да ти стигат и по-малки проценти печалба - хем доволно, хем нискорисково. А не от нищото да се напъваш да направиш нещо (с голям риск).
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Звездолин (18-08-2014)
30% на година са ташак работа с извинение.То пък и един сериозен трейдър е желателно да не търгува с несериозен капитал, тогава 30% на година ще са по-цифра. Наистина това е най-добрият вариант - с голям капитал да ти стигат и по-малки проценти печалба - хем доволно, хем нискорисково. А не от нищото да се напъваш да направиш нещо (с голям риск).
С голям капитал аз лично ще имам по около десетина ордера едновременно постоянно.
Засега играя само с един с голям процент от капитала.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Примерно ко казах, нали големите спецове по толкова били правели... То за нас с тия малки капиталчета 30% са ни дневната/седмична печалба понякога. Нещо като сиромах човек-жив дявол сме станали. Защо мислиш не ни дават по-голям капитал - щото за нула време ще оберем пазара и нищо няма да остане за големите акули.
Пп И аз играя с голям % от капитала, а не трябва да е така, но това е положението, налага се.Ако и ливъриджа ми беше висок, досега да е утекла работата.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
С само 30% за година викаш пък бил голям спец някой си,разсмя ме искрено,тенкю.Примерно ко казах, нали големите спецове по толкова били правели... То за нас с тия малки капиталчета 30% са ни дневната/седмична печалба понякога. Нещо като сиромах-човек жив дявол сме станали. Защо мислиш не ни дават по-голям капитал - щото за нула време ще оберем пазара и нищо няма да остане за големите акули.
Ще стигнем до истински капитал не бой се.
Ако не ни го дадат доброволно ние ще си го вземем насила от акулите като ги преджобим.
Аз и сега ги джобя и снощи ги преджобих с 30% от сметката.![]()
Последна редакция от Звездолин : 18-08-2014 на 22:18
Е добре си направил.
Пожелавам ти утре още повече да ги преджобиш![]()
Еми то така се получава по принцип защото с увеличаване на капитала увеличавам и обема.
Тоест по посока на тренда с голям обем,контра на корекцията със същият обем и отново по посоката вече с по голям обем.
Жив гявол както каза колежката Ели.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само цитирах:
Иначе примерно и аз от 32$ бонус миналия месец (щото ме мързеше да пиша) направих 144$ накрая на месеца - пада се точно 450% май - за конкретния месец става въпрос. Обаче не си е работа с малък капитал - малко ако не вляза, където трябва капиталът се заема и докато излезе на печалба/лимит, понякога чакам доста и изпускам много добри други входове, просто поради липса на свободен капитал.
Пп: Пък ако бях с по-голям капитал и същия % печалба, можеше и да не работя след това цяла година.
----------
Еееее, ти пък вярно хептен жив дявол!Аз чак такива номера не правя. .. засега.
Последна редакция от Eli2356 : 18-08-2014 на 22:54
Като стана на въпрос аз изпуснах пропадането на златото в петък точно поради липса на свободен капитал иначе цялото от ръб до ръб щеше да е мое.Само цитирах:
Иначе примерно и аз от 32$ бонус миналия месец (щото ме мързеше да пиша) направих 144$ накрая на месеца - пада се точно 450% май - за конкретния месец става въпрос. Обаче не си е работа с малък капитал - малко ако не вляза, където трябва капиталът се заема и докато излезе на печалба/лимит, понякога чакам доста и изпускам много добри други входове, просто поради липса на свободен капитал.
----------
[/COLOR]
Еееее, ти пък вярно хептен жив дявол!Аз чак такива номера не правя. .. засега.
Преди ми ставаше гадно ама вече не ми пука особенно защото съм доволен от другият си ордер а и в крайна сметка ми е ясно че не мога да огрея на всякъде и за това и вече не гледам нищо без да смятам да пускам ордери на него.
Златото му хвърлям по едно око защото бръмча само на среброто от няколко седмици вече и ги гледам паралелно двете как се движат.
Е ми стани и ти Магаре и ще започнеш да хвърляш такива къчове(номера) наляво надясно.![]()
Eli2356 (20-08-2014)
Добре е че е почнало да не ти пука, емоцията е лош съветник в търговията. Тя е прекрасен спътник в любовната игра!Като стана на въпрос аз изпуснах пропадането на златото в петък точно поради липса на свободен капитал иначе цялото от ръб до ръб щеше да е мое.
Преди ми ставаше гадно ама вече не ми пука особенно защото съм доволен от другият си ордер а и в крайна сметка ми е ясно че не мога да огрея на всякъде и за това и вече не гледам нищо без да смятам да пускам ордери на него.
Златото му хвърлям по едно око защото бръмча само на среброто от няколко седмици вече и ги гледам паралелно двете как се движат.
Е ми стани и ти Магаре и ще започнеш да хвърляш такива къчове(номера) наляво надясно.