ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Наближава тренд линията и ще има борба между мечките и биковете![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО (14-08-2014)
От какво се "натопорчи"..... така....тази гейша....
нещо се случи
някой знае ли какво
няма никакви новини в момента
Ако се страхуваш- не започвай, ако започнеш-не се страхувай! / Чингис Хан/
Парите не могат да ни направят щастливи...... но, пък мнооого се стараят!
Техниката натежава явно .Като гледам напоследък е в тясна връзка с индексите .Има да затвърждава 100-така на седмична,колкото и да се опъва ,зор ще поеме нагоре без това.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
бе първо по ми иде 103. 97 / тес на върхъ да ти кажа ................................................. точно техниката това ми шепти. като сложиш и боба / смилянски е , от новата реколта . даже го оставих да преспи на рупиите![]()
Може и до 105 -106 да качи ,това е рейндж на седмична,обаче края му е редно да приключи със тест на 100-101 зоната.Още от 105.50 тръгна тази корекция и го бях отбелязал още тогава преди доста време беше в началото на годината.Тогава бяха големи спорове колко имало да катери и т.н.Голям късмет имаха биковете,че много пъти връща нагоре и даваше възможност да излязат на сухо.Аз на всяко покачване си скъсявах ,но вече не пипам и чакам да купя,но не сега.
Може и до 105 -106 да качи ,това е рейндж на седмична,обаче края му е редно да приключи със тест на 100-101 зоната.Още от 105.50 тръгна тази корекция и го бях отбелязал още тогава преди доста време беше в началото на годината.Тогава бяха големи спорове колко имало да катери и т.н.Голям късмет имаха биковете,че много пъти връща нагоре и даваше възможност да излязат на сухо.Аз на всяко покачване си скъсявах ,но вече не пипам и чакам да купя,но не сега.
тази снимка е от средата на януари /дъното / с целта 104 .. и нещо/ . ................................. ако може пусни и ти някоя от връо..........................................![]()
то тук на седмична графика тепърва предстоиНаближава тренд линията и ще има борба между мечките и биковете
борбата между мечки и бкове
Пфууу та ма е яд. Затворихна минус и се стрелна надолу омрях си на яд. Два пъти вече ме изгъбарка.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,