Ми добре, че имам шофьорска книжка и още не са ми я взели, щото аз друго нямам - даже питах жената - всичко друго е на нейно име - ток, вода, телефон - никъде не пише моите имена.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нямам шофьорска книжка. Няма да го увъртам и ще си призная - като малък редовно ми ставаше лошо когато пътувам по-дълго с кола на роднини и наште ме заклеймиха, че вероятно имам проблеми с вестибуларния апарат. Без изобщо да съм ходил на лекар. А при пътуване с автобус ( дори и на дълъг път) или със самолет нямах никакви проблеми. Не знам какво е било, но когато другите изкарваха книжка, аз не смеех, защото бях заклеймен, че не ставам за шофьор - щяло да ми става лошо. После видях, че има удобство - аз си порках, а други ме возеха и т.н. Дори имах приятел инструктор и ми предлагаше да мина курса безплатно, защото ми дължеше услуги, но аз все нямах време, все отлагах и така и не взех книжка, а вече нямам нито пари за кола, нито има за кога да я взимам. Може би е за добро, защото аз преди не слизах от един бегач и движех навсякъде из София с него. Ако имах кола сигурно щях да ходя и до хладилника с нея и току виж да се претрепя някъде! Колко пъти съм падал с колелото, не е истина!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
с книжка е най-лесно принципно при инста, обаче други брокери има "доказателство за адрес" искат и май не винаги може с книжка... въпреки че на мен ми се струва бая по-легитимно отколкото някаква там сметка дето може да си напечаташ и сам ако искаш, да не говорим ако я минеш през фотошоп или нещо подобно ко може да напишеш по нея![]()
Просто влязах и прочетох условията за верификация на Инстата и там имаше и Удостоверение за адрес и изрично се съобщава, че искат превод на английски и легализация.с книжка е най-лесно принципно при инста, обаче други брокери има "доказателство за адрес" искат и май не винаги може с книжка... въпреки че на мен ми се струва бая по-легитимно отколкото някаква там сметка дето може да си напечаташ и сам ако искаш, да не говорим ако я минеш през фотошоп или нещо подобно ко може да напишеш по нея
Ок си казах и отидох в общината, после една фирма за преводи и после печат от консулски отдел на Външно министерство. Стана скъпичко, но сега ако ми откажат ще мога спокойно да отида при
Господари на Ефира и да им докладвам случая какви фирми има по света и знаете пичовете какво могат. Ще има златен скункс и за брокер!![]()
![]()
Че той адреса си го има на личната карта. Те просто си искат два документа, ей тъй за всеки случай.
То не, че не мога да им изографисам каквото си искам да пише на сканираните копия.
Виж при другия брокер който ползвам искат снимка на човека от близко разстояние с личната карта в ръка със снимката напред - това е реална верификация.
Абе Моливчо Ти добре ли си?
В тия жеги нещо си слънчасал
Кви ги вършиш бре
Що не четеш форума
Колко пъти съм го писал вече
Сканирано копие на личната карта от двете страти или пък международен паспорт валиден ,или пък шьофьорска кника
Те си е преведени на английски и
+документ за платена комунална услуга с адреса ти в него.
Фактура за вода или фактура за интернет и тнМоже да е на български
Адреса във втория документ трябва да съвпада с адреса в първия документ
И това е всичко![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
L1914 (15-08-2014)
Адреса от общината трябва да съвпада с адреса на личната ти карта .А ти чел ли си какво съм писал десетки пъти? Преди да се ежиш вземи прочети! Нямам шофьорска книжка и всички битови сметки са на името на собственика на апартамента и фактурите идват на негово име.
Така, че остава само документ за адреса от Обшината. Забравих - нямам мобилен телефон. Ако си чел ще видиш, че често взеха да им връщат бележките и да не ги признават, а един писа, че документа от банката го
накарали да го преведе на английски! Не съм слънчасал, напротив аз умея да боравя с информация и имам аналитичен ум и след като изчетох всичко свързано с верификациите във форума прецених какво е най-добре да направя и
това май е единственият ми възможен ход! Сега вземи се извини и пий повече течности за мозъка.
Ако не съвпадат и господарите на ефира няма да ти помогнат
Пено ако обичаш не обиждай хората,които уважаваме.Тебе те знаем,че си с прекалено много умствен потенциЯл и пиперлиФ език
кажи Пено рррррррррррррррррр
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Буквичке аз съм виновен
хем си го знам че на такова: " ни му взимай ни му давай" ,ма от пусто добро сърце патиме
Искаш да му помогнеш пък то та лае и хапи
Зорлен гюзелик олмаз /насила хубост не става тур. /![]()