има вероятност следващата година да не е толкова добра и да си на нула или на минус(не че ти го пожелавам де)но най добре е да се тества назад във времето какви са били резултатите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сигурен съм, че не е попречило сметката да фалираНе спомена ли преди няколко дни, че търгуваш от една година? Излиза, че за броени дни си се научил, а и милионер ли си щото с 25% на сделка и най-мижавия акаунт ще стане 6-7цифрен при "успешна" година
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Виж сега аз милионер няма да стана дори и не го мисля.
Не нетвърдя,че съм се научил щото това нещо и цял живот няма да стигне.Предполага,че и ти не си го изучил но търгуваш и също така печелиш нали така?Това правили те слаб трейдър?Предполагам не.
Да една година но и споменах колко съм инвестирал 100$ при лот 0.1 и при търговия веднъж седмично милионер не се става.Сега когато сметката е набъбнала мисля да влизам с 0.5.
----------
Не не тайна разбира се няма такова нещо.Дори тук в форума я има казва се кукловод
----------
Ами как да кажа една сделка с седем двойки.Това е незнамкак ти ще определиш сделката една ли е или са 7?
Каква е тази система? Някой има ли идея за фирма, която отпуска рисково финансиране за форекс?
Без ипотеки, поръчителсто и залог. Просто процент от печалбата.![]()