Търсиш да търгуваш на месечна графика или да държиш позициите за по месец?Търся стратегия за по дългосрочно търгуване за месец поне.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тогава стратегията е повече от ясна - тренда се вижда много ясно и просто влизаш на корекция (може и малко вълнова теория за оптимизиране на входоветер)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
няма нищо лошо в големите графики ,като не вървят малките и правят по 30 40 пипса на ден ,няма много избор ....
по добре 4етиричасовата и да се чака няколко дена ,отколкото на 15минути за 10 пи15 пипса ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Те големите графики да не вървят нещо по-бързо ли - не ми стана ясно какво значение има на каква графика търгуваш - то кто се движи по 40 пипа на ден навсякъде ще са си 40 пипа.
веднъж ми се случи от 50 пипа движение за деня да хвана 50 пипа печалба, но беше в 2 позиции - едната продадох върха , другата затворих на дъното, за 11 години веднъж ми се случи, но никога не съм разчитал да го правя редовно
от 40 пипа движение ако хващаш 40 е суперно
за няколко дни на 4 часовата или дневна по- може да се съберат
![]()
stts (30-08-2014)
разбира се че има разлика ....ако приемем ,че дневният диапазон на нещо е 40 пипса ,то няма стратегия която да го обере изцяло ...каквито и да са мотивите за вход ,дали слоуп на МАта или фрактали или сечения или дори чист ПА ....от 40пипса ше се вземат около 15 20 ....
съвсем по друг начин като цел в пипсове ше изглежда вход на четиричасова ,при хоризонт на сделката няколко дена ....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Това не може да се случиведнъж ми се случи от 50 пипа движение за деня да хвана 50 пипа печалба, но беше в 2 позиции - едната продадох върха , другата затворих на дъното, за 11 години веднъж ми се случи, но никога не съм разчитал да го правя редовно
от 40 пипа движение ако хващаш 40 е суперно
за няколко дни на 4 часовата или дневна по- може да се съберат
Ще ми се да видя такива сделки, ама не след затварянето им, а при отварянето им, за да се проследи развитието им.
Последна редакция от aboleon : 30-08-2014 на 09:02
stts (30-08-2014)