лейдито ама ти цаца на закуска, цаца на вечеря ама ша са усмърдиш на таз йофтина рибаима пържена цаца,
честно не мога да и трая миризмата![]()
лейдито ама ти цаца на закуска, цаца на вечеря ама ша са усмърдиш на таз йофтина рибаима пържена цаца,
честно не мога да и трая миризмата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Добро Утро Колеги ............
Убих се от кафета от сутринта !!!!
Сега гледам графиката на кабела .
И от тези нива трябва да се следи по интензивно![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Дам, има още къде да пада. 1,6740 му е първото сигурно ниво.
А до края на десмицата 1,66666![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Може да се докаже само като се изчака
Според мен паунда сега не е за търгуване
Намира се в зона където не може да се прогнозира с голяма вероятност
Добре е да се изчакат 1-2 дни другата седмица, за да се мисли накъде ще върви
Що си мисли, че тази картинка доказва нещо - според мен тя само ти дава основание да считаш, че нещо може да се случи, ама чак да доказва, че наистина ще се случи ми се вижда малко пресилено.
А съществува ли някой който може да каже със 100% кога какво ще се случи?Що си мисли, че тази картинка доказва нещо - според мен тя само ти дава основание да считаш, че нещо може да се случи, ама чак да доказва, че наистина ще се случи ми се вижда малко пресилено.
Имаш сетъп, търгуваш го и толкова.
Аз не мисля, че е възможно да се докаже нещо на подобен пазар. Всеки влиза и излиза от сделка когато сам прецени и няма как да се предвиди резултата от колективното поведение на 100%.
Fafa (10-08-2014)