Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Въпрос към Сакстен има ли некво развитие относно експертчето по тази стратегия???Ще трябва сам да се мъчиш Бакопа не отговря на поканата.![]()
Колега , сделката е на + 380 $. Пуснах я със сметка от 10 000 $ със около 14 % от сметката при маржин 1:100. Индикаторът показва -47.48 , така ще държа още да видим![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Интересна стратегия в която има много логика!
Не се влияе от моментните колебания на пазара.
Потенциалът и е около 3000- 4000 пипса от сигнал, до сигнал.
Основава се на корелацията между валутните двойки в група.
Основен принцип е че, когато групата тръгне да се движи в дадена посока, всички двойки следват движението.
Основни групи USD,GBP,JPY/по седем двойки в група/
Търгуват се всички двойки в групата , едновременно!
Следи се показание на обобщен индикатор и по него се откриват и закриват позиции.
Тествам системата около месец.
На "демо" и на "реал"
Резултати:
на демо- около 2000 пипса за седмица/ най- добър резултат/
на реал- 780 пипса за 3 дни/преди това , обаче мина през състояние "- 280"../
Като цяло , много логична ,не влияеща се от моментни интервенции на пазара система.
Проблемът е че, когато не улучиш точния момент за вход, трябва да можеш да издържиш на големите моментни загуби.
ТП е в пъти по-голям от СЛ.
В момента се опитвам да я комбинирам с други конвенционални средства/ пълзящи средни, ценови канали и т.н..../, защото момента на вход е малко "размит". Комбинирането на индикаторите обаче / с изброените по-горе инструменти/, подобрява значително работата...
Ще бъде много полезно / за тези които проявят интерес/ да обменим опит, идеи, наблюдения...
Работи се на "дневен" фрейм
Инсталира се по един индикатор за всяка група и по неговите показания се води търговията. Много проста инсталация и за сега много обнадеждаваща система.
Много добре обяснена тук: http://tradelikeapro.ru/strategiya-kuklovod/
Индикаторите са в сайта .
Трябва само да се свалят и инсталират.
Ако някой има проблем с руския, ще помагам!
И аз мисля последно време за подобна стратегия. От една обща кошница се следи коя е валутата която се представя най-добре спрямо всички останали и се играе срещу най-лошо представяща се
Специално за тази стратегия , ми се струва , че загубните сделки ще излезнат много солени. Трябва да се внимава малко с нея. Но за момента аз съм доволен.
petar80 (11-08-2014)
мисля че бях споменал експерт има направен по стратегията не съм го пробвал как работи но който иска може да посети сайта където е стратегията и да се запознае
Я кажи , тоя новия индикатор дето го пусна за кое семейство валутни двойкии е или трябва сам да ги сложиш при настройките ,сиреч индикатора става универсален
Пък като има направен екперт що го не дръпнеш и пуснеш тука
Ние сега къде да го търсиме тоговата![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване