не си и не съм имал нужда от подобно нещо, но ти разрешавам да си го мислиш![]()
не си и не съм имал нужда от подобно нещо, но ти разрешавам да си го мислиш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е ми пак заповядай тогава...........................
.............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ще заповядам, ще заповядамто не е като да ми е трудно
![]()
![]()
След като от днес Русия официално забрани вноса на месо, млечни продукти и други стоки от ЕС и САЩ, някои държави пожелаха да се възползват от ситуацията. Турция, Сърбия и Аржентина заявиха, че са готови да увеличат износа си за Москва.
Сигурен съм, че турците вече товарят стоката по пристанищата...
Read more: http://europe.actualno.com/Njakolko-...#ixzz39ig1Wh8D
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Гърция нещо не е съгласна със санкциите срещу Русия и
съответните от Русия и ще преговарят за отмяна,а ние с всичко сме съгласни..........
Голямата грешка на Запада е,че не вижда новите реалности.Светът отдавна не се върти само около Америка и европейските и слуги.
САЩ+ЕС не само че не са вече "международната общност",но все повече се превръщат в нейната изоставаща,деградираща и маргинализираща се част.
А руснаците не ги мислете,мераклии да търгуват с тях бол.Списък на алтернативните доставчици:
http://1prime.ru/state_regulation/20...789680506.html
Бразилия,Аржентина,Уругвай ,Беларус,Нова Зеландия,Чили,Турция,Китай, Азербайджан,Сърбия,Узбекис тан,Армения,Иран,Индия,Егип ет,Мароко,ЮАР...и т.н.
Най вероятно продуктите ще са значително по-евтини и най-важното,екологично чисти и без ГМО.
Последна редакция от petar : 07-08-2014 на 21:02
Те затова и аз се кефя на Путин, че им го показва в прав текст това на така наречените демократизатори-западняци, които все още си живеят с илюзиите на 90-те години на миналия век...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
mck (08-08-2014)
Запада просто не могат да приемат действителността,че има държава ,
която им се противопоставя,и не на едно мнение с тях.............![]()
Горе-долу така стоят нещата..
Но най-дразнещото за Запада е, че тази държава не е някоя си Сърбия, която могат да смажат демонстративно - като за ТВ шоу - със всички налични съвременни военни средства...
Още повече - тази държава сама може да понатупа Запада, ако някой се замозабрави и реши да я напада..![]()
Ех де и за нази тоз къмет да ядеме прясно говеждо от АржентинаГоре-долу така стоят нещата..
Но най-дразнещото за Запада е, че тази държава не е някоя си Сърбия, която могат да смажат демонстративно - като за ТВ шоу - със всички налични съвременни военни средства...
Още повече - тази държава сама може да понатупа Запада, ако някой се замозабрави и реши да я напада..![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване