Аз вина нямам, пацифист съмонези много знаещи, можещи, желаещи и грабещи да се оправят, маймуна като мен може да си бачка кротко както са ме отгледали работническата класа
но избягвам да 'поддържам' капитализма жив
Аз вина нямам, пацифист съмонези много знаещи, можещи, желаещи и грабещи да се оправят, маймуна като мен може да си бачка кротко както са ме отгледали работническата класа
но избягвам да 'поддържам' капитализма жив
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тъй де, нямат пари сега да купуват месце и зеленчуци от чужбините и ще карат на родно и китайско производство, брикс сигур отн новата световна банка ще пусне няколко милиардчета.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
само че тяхните милиардчета ще са със златно покритие и ще требе да се връщат, а не само да се печатат
койото е добре за инвеститоритеили бъркам, нещо са ми непонятни подобни работи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щом ти си жив..........няма начин да не го поддържаш.................
всяка хапчица,всяка глътчица,всяко парцалче,сапунче,бензинче.. ...и още хиляди неща.........му помагат не само да е жюв,ами и да расте....................![]()
Всичко това е абсолютно вярно, Наборе, но междувременно слушам коментарите по РБК - телевизия, която не може да бъде упрекната в политическа пристрастност и там на изброените от теб проблеми се гледа като най-силното предизвикателство пред руската икономика в последните 20 години, което би могло да доведе до прагматично технологично и организационно преустройване на руската икономика , адекватно на съвременните условияПърво сега си плаща Русия,пък после ще видим................рубленските заплати и пенсии на руснаците вече са с 30% по-ниска покупателна способност,заради срива на валутата,инфлацията прескочи 10%,а лихвите по кредитите станаха убийствени за бизнаса,четвърти руски туроператор фалирва в разгара на отпускарския сезон,отлив и замразяване на чуждестранните инвестиции,отлив на технологии,много милиарди долари бюджетен дефицит,най-вероятно нулев растеж или рецесия........
Те имат потенциал да го направят, но дали ще успеят - зависи си пак от самите тях..
Поживем-увидим!![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
благодаря че ме подцени и ми обясни неща от телевизинното предаване "това го знае всяко хлапе"
п/п/ инфлацията бе изкуствено създадена!
Потенциала си е потенциал и е нужно време и много работа в тази посока за да стане факт.........Всичко това е абсолютно вярно, Наборе, но междувременно слушам коментарите по РБК - телевизия, която не може да бъде упрекната в политическа пристрастност и там на изброените от теб проблеми се гледа като най-силното предизвикателство пред руската икономика в последните 20 години, което би могло да доведе до прагматично технологично и организационно преустройване на руската икономика , адекватно на съвременните условия
Те имат потенциал да го направят, но дали ще успеят - зависи си пак от самите тях..
Поживем-увидим!
ама санкциите са сега и действат и хората вече започват да ги усещат,а след година ще се усещат още по силно......
----------
Длъжен бях ..........все пак...........
..............................![]()
Радвам се че те задължавам![]()
чувствай се свободен за следобяда, ненужен си ми вече![]()
![]()
И аз се радвам,че съм те задоволил......................
...............
Ако вече са подсигурени алтернативни доставки на храни от Иран и Китай, обикновенния народ няма токова силно да го усети, както имащите пари хора, на които сега Запада постави бариера да си арчат парите, както си бяха свикнали..Потенциала си е потенциал и е нужно време и много работа в тази посока за да стане факт.........
ама санкциите са сега и действат и хората вече започват да ги усещат,а след година ще се усещат още по силно......
----------
Длъжен бях ..........все пак...........
..............................
Цената на бензина в Русия няма да се промени, защото той си техен, газта и електричеството - също..
Орязването на достъпа до западни технологии може пък да даде тласък на руската наука да се върне на своето достойно място...
Нещата се разностранни - интересното предстои...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…