То станало време да си лягаме, явно няма да ги борим тази вечер каките, утре ще ги мислим, ако до тогава не ми е чукнало стопа, че както тръгна нагоре, като на там ми изглежда работата.
То станало време да си лягаме, явно няма да ги борим тази вечер каките, утре ще ги мислим, ако до тогава не ми е чукнало стопа, че както тръгна нагоре, като на там ми изглежда работата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тенекето бие през пръстите.................................................. ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А Добро утро на всинца Ви!
Ко стана преброихте ли каките?
аре поне до 1.6666 да го дотикаме като коректив сетне ке го мислим![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Днес паунда доста добре си свърши работата тези 30 пипса доста добре ми влязоха в сметката дано всеки ден такива новини да има
Не ще на 1.66666666, то на 1.686666666 се мръщи и хич не ще да го мине - като гледам моята къса май ще я затворя на десетина пипа - а аз я чаках чак на 1.6810 да ходи
----------
То хубаво Дакс, ама то кога работи това, щото от снощи го гледам - то не се движи - явно го пускат по някое време през деня, ама даже си нямам идея когаПрепоръчвам ти Дакс
Иначе към какво се оглеждаш
Иначе правиш бектест, за да видиш как се държи стратегията и ако ти харесат резултатите скачаш, но може и да са нужни леки козметични промени
Аз на Дакс вместо да използвам ЕМА 25 (нея при форекса е използвах) използвам ЛМА 20
хе...хе...па ти ДАКС-а ше трейдваш посред нощите
индекса на немците не се търгува чадо по време на японската сесия
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Кат отвори европейската сесия го гледай колкот искаш. Тея вече ги избягвам, щот между сесиите отварят с гап. И правят бели по акаунта!!Не ще на 1.66666666, то на 1.686666666 се мръщи и хич не ще да го мине - като гледам моята къса май ще я затворя на десетина пипа - а аз я чаках чак на 1.6810 да ходи
----------
То хубаво Дакс, ама то кога работи това, щото от снощи го гледам - то не се движи - явно го пускат по някое време през деня, ама даже си нямам идея кога
И Халифакс не задейства движение нагоре, загазили са жестоко моите дълги![]()
апфуу пак ще се чудя да правя финтове
![]()
чакай де не бързай,нале немаш суап?
в 11.30 има пак новини от великата британия
мож да се раздвижи
суап... интересен въпрос, ала като не помнямай май е суапова
но не мисля да ги държа до суап
![]()
нещо ме плашат гадовете с гадове!