някои автори казват че няма разлика между 1м (тикова ако щете) и дневна - все едно и също се търгуват
някои автори казват че няма разлика между 1м (тикова ако щете) и дневна - все едно и също се търгуват
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не се чудете колеги,че търгувам по дневна графика,ама искам да се науча да скалпирам,че понякога по цели дни съм свободен като днес и утре и вдругиден и какво да правя по цял ден с тая дневна графика,затова който каквото знае ще ви моля да споделяте да съберем някоя и друга стратегия да го морим пазаря с бързи удари.
.................................................. .................................................. ...................................
В моята тема пуснах едно експертче което направих за да помогна на скалперчетата
Какво се прави с него там е описано
https://forum.bg/showthread.php?1279...648#post948648
Успех !
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
не искам да игнорирам техниката и "разума" на експерти и тн...
но за скалпирането мога да кажа, че трябва непрекъсната мисъл....
защото трябва да се следи и за бичи и за мечи входове....
и едва ли една машинка би била по добър скалпер от зад клавиатурното у-во....
колко % успешни сделки има от 100 ?!
ако беше толкова лесно с машинките всички щяха да ползват експерти....![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
похвално за руда ти, дано да помогне на някой........Не се чудете колеги,че търгувам по дневна графика,ама искам да се науча да скалпирам,че понякога по цели дни съм свободен като днес и утре и вдругиден и какво да правя по цял ден с тая дневна графика,затова който каквото знае ще ви моля да споделяте да съберем някоя и друга стратегия да го морим пазаря с бързи удари.
.................................................. .................................................. ...................................
В моята тема пуснах едно експертче което направих за да помогна на скалперчетата
Какво се прави с него там е описано
https://forum.bg/showthread.php?1279...648#post948648
Успех !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Когато на една свещ и стърчат по равно фитилчетата от двете страни и е с малко тяло, това
добре ли е?![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
аз много добре те разбрах кво питаш
сичко зависи от това как изглежда самата свещ
дори да има тяло ако то не е много голямо и има сравнително големи опашки равни пак е доджи!
аз добре те разбрах
ама ти питаш за нещо за което ние нямам представа и се опитваме да ти дадеме инфо....
или се конкретизирай или не питай...че така секи може ти каже различно от анална свещичка, през ароматна, до доджи![]()
penman (05-08-2014)
Ок. Ще питам друго! Защо по дяволите еврото и златото се движат в една посока? И двете падат!аз много добре те разбрах кво питаш
сичко зависи от това как изглежда самата свещ
дори да има тяло ако то не е много голямо и има сравнително големи опашки равни пак е доджи!
аз добре те разбрах
ама ти питаш за нещо за което ние нямам представа и се опитваме да ти дадеме инфо....
или се конкретизирай или не питай...че така секи може ти каже различно от анална свещичка, през ароматна, до доджи