Кой каза скалпиране на петрол на Инстата.... Що бе Албе, ... какво не ти допада ... ?
![]()
Кой каза скалпиране на петрол на Инстата.... Що бе Албе, ... какво не ти допада ... ?
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
дай му визуализация само на М1 и М5 и ще дава сигнали само за тях ако искаш да не ти дава чести сигнали му вдигни числото на периодаНа мен пък са ми много сигналите ...дали може само М1 и М5 да се настрои
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бре Яна и ти си захитряло напоследъкЕдна стратегия само за късо,повтарям- САМО ЗА СКЪСЯВАНЕ!
Три ЕМА (exponential)- 50,100,200.
CCI ( 50), променяме периода на 50, фиксиран минимум минус200, фиксиран максимум 200.
Нива -100
+100
0
Продаваме,когато ЕМА 50 е под ЕМА 100 и 200, ИЛИ между тях двете, а CCI пресича от нивото+ 100 надолу, или нивото О надолу към минусовата зона.
Когато ЕМА 50 е над 100 и 200, не се занимаваме с шортингТова е.
Преди малко затворих на +20тина пипа, при двойката GBP/JPY, просто защото я използвам за първи път.
-----------------------------------------------------------
Момчета 9/30 - това жив ташак ба
Не че не се печели ама най- голямото удоволствие когато не успееш да си умериш ташака с павето![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Скалпирам си аз цял следобед златото, но нещо май не става за скалпиране. Реших, че е за дълги, защото под 1289 не е падало
поне засега! Обаче и над 1294 не ще!
Що бе Саксти? Не я ли бива стратегийката?Бре Яна и ти си захитряло напоследък
Според мен има ляб в нея![]()
е те туй не е лошо кът за скалповски сеТЪПи![]()
http://4shared.com/file/FBJ-8Fvl/bob_volman.htm
или поне кът за основа става ако се поработи повечко по него![]()
е те туй сега го видях:
http://4shared.com/file/AbiQcp43/bob_volman.htm
туй от предния линк го има и в тоз архив, обаче тука и разни други работи има допълнителнои аз даже ще ги прегледам да се образовам още малко допълнително
![]()
Даде още 3 сигнала за сел, ако на всичките сделки стопа беше по 10пойнта и търсех Р:Р=1:1 то и 7-те сделки щяха да са на профит, но пък така един вид е скопявам, когато цената тръгне в желаната посока, така че май по-добре ще е да процедирам тъй при Р:Р=1:1 местя стопа на 0 когато Р:Р=1:2 затварям 1/2 позиция, а другата половина ............................![]()
Но тези 7 сделки са прекалено малко на брой, така че когато имам време ще направя един кратък бектест 100-200 сделки (или докато ме премързи
) и да видя резултатите какви ще бъдат
![]()