Какво правите бе
Пак ли се убеждавате във възможно/невъзможно ?
И да питам, какво значение имат чуждите резултати ?![]()
Какво правите бе
Пак ли се убеждавате във възможно/невъзможно ?
И да питам, какво значение имат чуждите резултати ?![]()
Примерите са безбройни, всеки лъже и обикновено точно заради типичните лъжи е примерно тази дискусия където толкова много хора вярват, че във форекса всичко е възможно. макар никога да не са го виждали или постигали.
В общия пример трейдър постигнал 80% успеваемост в определен месец вече ще бъде абсолютно про и ще учи как се умножават сметки![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мара ва мислих, че си хванал гиврека и сега си по някой аутобан.
Иначе Една колежка от 300 пипа цена на пипа=0,5$ била изкарала 1К$![]()
Вмъкна, защото ливъриджа и бил 1:1000 и затова печалбата била 1К$, а не 150$![]()
За другите не знам, но аз отговарям само за себе си и не умея да лъжа. Дори сега си мисля, че ще е много добре да си показвам в тази тема всички сделки! Да давам нещо като ежедневен отчет.Браво
Защото доста пъти съм хващал колеги да лъжатНезнам какво печелят от това
Пример1: един колега се хвалише, че бил напипал брокер с много тесни спредове (ако не се лъжа на Е/Д под 0,5 на П/Й беше около под 2 пипа и т.н.) бил скалпирал там и от 100$ направил над 500$ за нула време със тесният спред, НО за да ти толкова тесен спреда трябва да си отвориш ПРО акаунт с първоначален депозит 10К$, а не 100$ (а на другият вид акаунт спреда беше доста по-зле отколкото при Бенча)
пример2: една колежка преди 3-4 месеца казва, че започвала от нулата с форекса, защото й бил много интересен, иначе си имала друг бизнес, от който се изхранвала и преди 1 месец чета, че същата заявява, че само от трейдинга се издържалаАз поне на това не мога да повярвам - за 3 месеца да станеш ПРО
Има и доста други примери, но просто съм ги забравил
Това първо ще ме накара да бъда по-отговорен и второ - ще имам хората от форума като коректив и вероятно ще получа полезни съвети!
И не на последно място - след време ако реша да тегля от печалбата и имам проблем, то вие ще сте ми свидетели, че съм търгувал изцяло по правилата!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че за две години, 110к, това е нов апартамент в София. Пожелавам го та всеки дето чене и пише в темата. Нищо че са ход 15% месечна доходоностност.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Добро да бъде! Вие как избягвате да търгувате по новини? Защото сутрин на практика през 15-30 минути има новини и ако човек отвори поръчка
винаги има риск после да се окаже, че е нарушил правилата?![]()
кой ти избягва бре аз само ги чакамслед тях има добри възможности да се влезне в сделка