Нали ти бях дал 1-2 линка с пичове, които от 10К$ стават милионери с история зад гърба си от 2-3г.![]()
Единия още на първата година стана милионер![]()
![]()
е то реално няма утъпкани пътеки да се следват в трейдингаединствената ясна пътека е дето всеки успял човек я е вървял - пътеката на индивидуализъма и личните успехи
ама тя си е различна за всеки, въпреки общите насоки дето трябва да се следват
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не си спомням в интерес на истината? Аз също съм виждал наживо как с 20-30к се стига милион за няколко години, вероятно и тук е такъв примера. Все пак 20% на месец от 10к за 24месеца прави точно милион. Но точно това ми е мисълта, 20% на месец е един изключителен резултат и мъчейки се да постигнеш повече винаги е за сметка на повече риск.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco (04-08-2014)
"В описанието си написал, че „просто искаш да докажеш, че акаунт от 5 000 долара може да бъде докаран до 500 000 долара. Наистина ли смяташ, че това е възможно?
Ами както се вижда от статистиката до сега, да. До момента средствата са умножени над 20 пъти, а остават да бъдат умножени, за да се достигне таргета от сегашна стойност с под 5 пъти, логично според мен, над половината път вече е изминат."
Интервю с един успешен валутен трейдър
http://m.profit.bg/news/Intervyu%20s...nid-99763.html
Утъпкана пътека е да разбереш как се търгува, с дисциплина, ясни правила, с премерен риск и т.н. Типа на системата е без значение просто, защото системата на практика не е важна стига да печели дългосрочно. Тъй че метода, по който тъгуваш и ти дава някакъв едж не може да бъде фактор за това, че точно ти ще започнеш да печелиш повече от всички останали. Както казва Ал Брукс, всичко работи около 60% от времето дългосрочно, не това е ключа към по-големите печалби.
Ето ти я сделката. Защо да лъжа? Предишните пъти щом нулирах веднага си споделях, независимо, че това ми носеше само подигравки. Сега като съм спечелил защо да не се похваля?
L1914 (03-08-2014)
Четейки по диагонал - 5к е направил 110к за 2години, това става с под 15% на месец. А в случая трейдъра споменава дори, че е рискувал доста, което още веднъж подчертава, колкот трудно се правят регулярно 15-20% месечно с малък риск."В описанието си написал, че „просто искаш да докажеш, че акаунт от 5 000 долара може да бъде докаран до 500 000 долара. Наистина ли смяташ, че това е възможно?
Ами както се вижда от статистиката до сега, да. До момента средствата са умножени над 20 пъти, а остават да бъдат умножени, за да се достигне таргета от сегашна стойност с под 5 пъти, логично според мен, над половината път вече е изминат."
Интервю с един успешен валутен трейдър
http://m.profit.bg/news/Intervyu%20s...nid-99763.html
Дам, точно така предполагах и аз, по някое време се е усетил какво е възможно да се случи, а за тези които искат да повторят примера е добре да помислят какво ще стане ако първите месеци с по-големия риск късмета не е с тях100 , и аз няма да мога да намеря линковетено на единият беше доста над 20% (за първите няколко месеца беше 3-цифрен % профит) и за под 1 г стана милионер и след това му спадна % доходоност, защото спря да увеличава обемите, с които търгува. А другия не си спомням добре
![]()
Винаги съм се чудил защо някой би искал да рискува провал и в крайна сметка да му отнеме дори повече време като се вижда какво е възможно с 15-20% на месец по сигурния начин? И като направиш някаква сума за 2 години после няма да мислиш промени вече за голямата сума ами просто ще продължиш да търгуваш по същия начин както до момента. И в тези два години на практика си тренирал за да бъдеш специалист в начина, по който ще управляваш по-големия акаунт. Това колко струва във време или пари?
Браво
Защото доста пъти съм хващал колеги да лъжатЗащо да лъжа?Незнам какво печелят от това
Пример1: един колега се хвалише, че бил напипал брокер с много тесни спредове (ако не се лъжа на Е/Д под 0,5 на П/Й беше около под 2 пипа и т.н.) бил скалпирал там и от 100$ направил над 500$ за нула време със тесният спред, НО за да ти толкова тесен спреда трябва да си отвориш ПРО акаунт с първоначален депозит 10К$, а не 100$ (а на другият вид акаунт спреда беше доста по-зле отколкото при Бенча)
пример2: една колежка преди 3-4 месеца казва, че започвала от нулата с форекса, защото й бил много интересен, иначе си имала друг бизнес, от който се изхранвала и преди 1 месец чета, че същата заявява, че само от трейдинга се издържалаАз поне на това не мога да повярвам - за 3 месеца да станеш ПРО
Има и доста други примери, но просто съм ги забравил![]()