Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ааааааа, на реалния ми акаунт с моите кинти съм като червенокож на лов. Търпелив и предпазлив![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
penman (04-08-2014)
защо нямаш верификация , смени сметката ли нали теглеше пари по едно време там оная мацка Виолета ти помогна тогаваОще не,но и това ще стане,пък и за какво да си давам зор на инстата като нямам верификация,и писането и търгуването ми са за занимавка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво стана, колеги? Хванахте ли спада при златото и ръста при Дакса? Беше си точно за скалп.
Аз хванах част от Дакса, но върна и ми удари стопа.
Нямам с какво да я направя,Виолета беше ми казала разни неща ,но не ми се занимава,не вярвам на инстата с техните номера.Да го направя,ще поизтегля малко пари и ще ме блокират по майтапен ред.
----------
Дани тоз индик дето го прати нарядко дава сигнали,нещо не ми се нрави за скалп,то по добре да го запукам със cci na 5 или 15 да му разкърша кокалите на пазара.
щом ти се струват малко сигналите бутни му периода, направи го с по малко значение и ще ти дава по чести сигналиНямам с какво да я направя,Виолета беше ми казала разни неща ,но не ми се занимава,не вярвам на инстата с техните номера.Да го направя,ще поизтегля малко пари и ще ме блокират по майтапен ред.
----------
Дани тоз индик дето го прати нарядко дава сигнали,нещо не ми се нрави за скалп,то по добре да го запукам със cci na 5 или 15 да му разкърша кокалите на пазара.
но все пак важното е да са печеливши сигналите
Поздрави за тематаНе се чудете колеги,че търгувам по дневна графика,ама искам да се науча да скалпирам,че понякога по цели дни съм свободен като днес и утре и вдругиден и какво да правя по цял ден с тая дневна графика,затова който каквото знае ще ви моля да споделяте да съберем някоя и друга стратегия да го морим пазаря с бързи удари.
А ти избрал ли си си инструмент за скалпиране?Дакс-а е перфектен за скалп, но не и при Инстата, при тях петрола може да пробваш
Аз последно време форекса изцяло съм го игнорирал
Иначе за бързо сглобих една стратегия за търговия на ТФ 1М, но не е тествана. За днес на Дакс даде 3 сигнала за къси и 1 за бай без да даде стоп, но това е прекалено малък брой сделки, за да се правят някакви изводи.А и се чудя при изхода как да се процедира
![]()
няма значение че не е тествана за туй сме тука корпуса да тествамеПоздрави за темата
А ти избрал ли си си инструмент за скалпиране?Дакс-а е перфектен за скалп, но не и при Инстата, при тях петрола може да пробваш
Аз последно време форекса изцяло съм го игнорирал
Иначе за бързо сглобих една стратегия за търговия на ТФ 1М, но не е тествана. За днес на Дакс даде 3 сигнала за къси и 1 за бай без да даде стоп, но това е прекалено малък брой сделки, за да се правят някакви изводи.А и се чудя при изхода как да се процедира
ти само дай параметрите ний ша осигурим кинтите
а за стоп на малък фрейм си е най добре 3.5=0 и квот даде
Кой каза скалпиране на петрол на Инстата
Хич не ви трябва на баир лозе
На мен пък са ми много сигналите ...дали може само М1 и М5 да се настрои![]()