На малките дълговете винаги остават,дори се увеличават.............
.....................
На малките дълговете винаги остават,дори се увеличават.............
.....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нали от някъде трябва да върнат на големите дълговете............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз към бамки и разни други полу-финансови институции тука по територията имам само и единствено задълженияреално обаче донякъде ми пука за националния интерес и не искам особено много да се повтарят 90-те
![]()
Реално ще останат дълговете във валута, а тези в левове ще изчезнат.
Само че и за тези дето са във валута си има решение, което е отиграно още през 96-97 г. - правят се цесии на задълженията и реално банката пие една студена вода - така стана и тогава, така ще стане и сега ако има такова развитие.
Според мен е невъзможно да се случи, ама знае ли човек.
----------
След като си фен на нац. интерес да вземеш да се цаниш за един депутатин ли, щото на тези дето сега се цанят май не им пука много за този интерес.![]()
![]()
![]()
прави ми впечатление, че както тука, така и у други по-посещавани форуми, вече открито се обсъжда смяна на курса на лева.. дори и да не се случи, според мен това влияе негативно на бизнес средата като цяло..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз говоря по принцип..........за тези на обикновените хорица дръпнали по някоя и друга хилядарка потребителски кредитчета..........Реално ще останат дълговете във валута, а тези в левове ще изчезнат.
Само че и за тези дето са във валута си има решение, което е отиграно още през 96-97 г. - правят се цесии на задълженията и реално банката пие една студена вода - така стана и тогава, така ще стане и сега ако има такова развитие.
Според мен е невъзможно да се случи, ама знае ли човек.
тях ще ги продадат на колекторските (мутренски) фирми и ще продължат да тормозят хората.............
с приемането на ойрото ко се случвато верно че там две години ли колко предварителен период имаше, ама дали сме го започнали вече
кът затвориха ктб-то принципно казаха, че ще се подават докименти и ще тръгваме по пътечката... туй е единствения начин да избегнем хиперинфлация мисля, вече друг въпрос както е окраден резерва дали ще ни пуснат
![]()
не съм сигурен, но мисля, че бързите кредити нямат валутни клаузи.. само хората с такива кредити ще намажат.. но ако това се случи, така ще се сговнят нещата, че тези 1 000 лв. примерно дето се обезценят, ще им излязат после прескъпо..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Смяна на курса на лева се обсъжда откакто е въведен борда, даже още преди въвеждането му се смяташе, че фиксирания курс е измислен и нереален, обаче времето доказа, че е бил правилно определен
Друг е въпроса дали една промяа в посока девалвалция на лева няма да бъде положителна за икономиката.
Спори се по този въпрос и феновете и противниците си имат своите доводи, но според мен контролираната девалвация на една валута си има и доста положителни страни основно за бизнеса и негативи за обикновения гражданин.
След поредното БСП-ДПС управление и сега с тези банкерски изцепки се отдалечаваме значително от приемане на еврото.......с приемането на ойрото ко се случвато верно че там две години ли колко предварителен период имаше, ама дали сме го започнали вече
кът затвориха ктб-то принципно казаха, че ще се подават докименти и ще тръгваме по пътечката... туй е единствения начин да избегнем хиперинфлация мисля, вече друг въпрос както е окраден резерва дали ще ни пуснат
бюджетния дефицит ще скочи и не можем да покрием изискванията за чакалнята за еврозоната..............а може би е било режисиран ход,да ни отдалечат от такъв акт.........![]()