ПИБ вероятно вече ги е върнала в "резерва" - т.е. резервните депозити на д...н и 40-те вложителяа оттам вече в коя точно офшорка на кой точно остров са отишли вероятно никога няма да излезе наяве...
![]()
ПИБ вероятно вече ги е върнала в "резерва" - т.е. резервните депозити на д...н и 40-те вложителяа оттам вече в коя точно офшорка на кой точно остров са отишли вероятно никога няма да излезе наяве...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На мен ми е интересно, защо на мултака бай Веждю му се дава ежедневно трибуна от телевизии и вестници,от където реве като магаре за милионите си?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Яна (01-08-2014)
Небивали неща стават в нашата държава! Още ни е смешно,ама скоро ще ревем!
Май примката се затяга ..... Съдебна заплаха надвисна над България заради КТБ
Ще има доста голям натиск за наказания ..... само да видим, кой ще изкарат виновен. Ако не друго, ще гледаме и слушаме сеир
Гя цялата история си започна медийно и явно тъй си ще си върви-
Мен пък друго ми е любопитно- аз ако съм облигационер и държа едни пари там ще почна една буйна кореспонденция и срещи с надзора във връзка с тоя падеж, че да си прибера паричките, а няма се пеня по медиите- но пък незнам как стои въпроса с облигациите при надзор, едно и също ли е като депозитите и кредитите.
Пък чак и аржентина замесиха.
то доколкот помня от пресата в бдж- то за едни много милиони текат от дянково време едни преговори с облигационери, ама като гледам дължавата не е фалирара.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
То държавата няма да фалира заради КТБА иначе, незнам на кое място се нареждат обилигациите, при фалит. Проблема е друг, ако няма ясна позиция на БНБ/държавата за това във фалит ли е или не КТБ, причината за неплащането по облигациите, се стоварва върху надзора. Ако се окаже, че не е във фалит, оббигационерите имат право да съдят държавата
masta (02-08-2014)
От тази банка винаги съм бягала като дявол от тамян - някак си по интуиция. Сега съм благодарна на интуицията си, че не ме е подвела...
на този етап мисля че никой никого не може да съди, вече след решението на надзора какво да я правят могат да съдят, а извода след излязлия вчерашен доклад на БНБ, е че не е толкова зле положението, 10,4 процента капиталова адекватност след теглене от близо милиард, заради което се поиска надзора.То държавата няма да фалира заради КТБА иначе, незнам на кое място се нареждат обилигациите, при фалит. Проблема е друг, ако няма ясна позиция на БНБ/държавата за това във фалит ли е или не КТБ, причината за неплащането по облигациите, се стоварва върху надзора. Ако се окаже, че не е във фалит, оббигационерите имат право да съдят държавата
Та май ще хванат да я оздравяват.
Как изведнъж се говориха ужани неща и то от Искров и прочие отговорни фактори- пък в официалния доклад който вече е приет и не подлежи на коментар пише коренно различно- пък и как може да си шеф на БНБ и да кажеш такива стряскащи неща, пък после да подпишеш този доклад.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Няма да се плашите. Страшното тепърва предстои. Просто не ми се мисли какво ще стане след нова година - февруарските протести срещу ББ ще изглеждат като детска игра на фона това, което се задава.