Забрави да споменеш и другото предимство 10% данък.
Ти чакай пет или повече цифрена сума пък зор ти е дали си чакал няколко дена за превода.
----------
Конкретни имена на заслужаващи доверие такива брокери може ли?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Делтасток се правят на примерни, докато не им се насадиш на номерата. По-конкретно и от собствен опит: разширяване на спреда до безобразност, когато им трекне по време на уж висока волатолност (7 пипа при aud/usd примерно) + безобразно високи суапове, които много успешно компенсират уж ниските спредове, ако имаш нещастието да оставиш позиции за другия ден!!!
От опериращите с регистрация на БГ територия съм доволна от trader.bg, но те пък не са на МТ4, а със собствена платформа. Може би и английските Activ trades, но тях само на демо ги пробвам в момента. За всички останали съм чела бая изцепки. Не че и чуждестранните са много по-различни де..
Последна редакция от Eli2356 : 02-08-2014 на 00:05
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
То това със увеличаването на спреда не е номер само на Делтасток. И Оанда, където съм аз, го правят...Делтасток се правят на примерни, докато не им се насадиш на номерата. По-конкретно и от собствен опит: разширяване на спреда до безобразност, когато им трекне по време на уж висока волатолност (7 пипа при aud/usd примерно) + безобразно високи суапове, които много успешно компенсират уж ниските спредове, ако имаш нещастието да оставиш позиции за другия ден!!!
От опериращите с регистрация на БГ територия съм доволна от trader.bg, но те пък не са на МТ4, а със собствена платформа. Може би и английските Activ trades, но тях само на демо ги пробвам в момента. За всички останали съм чела бая изцепки. Не че и чуждестранните са много по-различни де..
Важното е, ако вложиш пари, дали след врме няма да се окаже, че са вложени в банка като КТБ и да търсиш Михаля...
Последна редакция от Bibco : 02-08-2014 на 01:49
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Точно Activtrades правят такава безплатна застраховка на всичките си клиенти http://www.activtrades.bg/index.aspx...egal_insurance. За други не съм много наясно как стоят нещата.
Не знам за другите, но поне с trader.bg нямам опит за такива безобразни увеличавания на спреда. Даже хич и не съм забелязала да го увеличават. Значи ако го увеличават ще да е нещо незначително.А суаповете им са толкова прилични, че хич и не ги смятам.
Последна редакция от Eli2356 : 02-08-2014 на 00:56
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И това не е малко , че с чуждестранните брокери
отпада това да се плащат 10 % данък печлба![]()
Отпада може би не точно, тия пари идват тука и ако са някаква значима цифра трябва да има някакво обяснение откъде и как ги имаш.
трябва регулиран брокер да се търсиче тез гаранции принципно от регулирването ги има
желателно е също капиталеца на брокера да се поглежда ако може колко е, че колкот повече толкоз по-добре, макар и да не е решаващо условия
![]()
За мен тук българските брокери се явяват чуждестранни, пък и действително е по-лесно да се скара човек с някой неизвестен нашенец за някоя издънка, отколкото с някой неизвестен индивид в Британските Вирджински острови по телефоня...![]()