Прекалено фундаментално го гледате при положение, че графиките са пълни с технически причини за едната посока![]()
Прекалено фундаментално го гледате при положение, че графиките са пълни с технически причини за едната посока![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизел, то отдавна вече няма държави, няма правителства няма сащ няма мащ. Всичко са корпоративни интереси и те определят къде да има война, мир, катаклизми, кризи и така нататък. Обаче на тях им трябват потребители, т.е. пазари със средна и богата класа. А все още са много далече от това равнище държавите от БРИКС. Така че едва ли ще се допусне някакъв крах в САЩ или Европа. БРИКС и подобни ще си останат просто роби, с 1-2% елит, който да харчи като безумен за западни блага. Останалите мизерници ще копат, шият и сглобяват. Ако някой патрон се изрепчи, ще му спретнат народно недоволство и преврат.
Държави, които от векове си имат съхранена аристокрация, елитни учебни заведения, паметна история, велики постижения в сферата на изкуството и науката едва ли ще допуснат руснаците, които унищожиха същите неща с идването на комунизма на власт или пък китайците/индийците, които са почти като нашите цигани да имат тежката дума в световнозначими процеси. За ЮАР и Бразилия, просто е излишно да им се обръща внимание
Поне на мен така ми изглеждат нещата де
И-и-и-и форексът та*ак, да живеят и растат индексите![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Затова нека си имам аз 2-3 дка на село и къщурка, че може да се опре до самопрехранване в някой момент![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
И аз не очаквах такова развитие на пазара. Разминах се с един стоп. Без жертви не може!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
1.3450 според мен ще го спре, но като цяло добър ден за еврото![]()
лош ден за дойлера, това беше с похода надолу, сега лутане в тъмното и към нивата на дизела
----------
дори не очаквах толкова да занижим нивото, историята помни спадове преди началото на август месец, аджеба си го обяснявам с подписване на 'фермерски' квоти, ала сезонна търговия, та предвиждах някакви спадове, но го гласях около 1.34+, а палажението се оказа малко по критично, явно смучат колкото се може повече, та сега над 1,4 очаквам ниваима време, средата на август, началото на септември ще дебна да купувам здраво
И аз имам една дълга на страничен акаунт също:
Входа е на кроса на тди, тройна дивергенция от препродадената краткосрочно и дългосрочно зона (жълтата линия на 32), АТР е около 17 пипса, стоп 2хАТР (под дъното също), първа цел 2хАТР, втора цел 4хАТР, която е точно на 38,2% фибо и предишна консолидация. Входа и целите както се вижда са на предишни съпротиви.
Това са и единствените дълги срещу тренда, които взимам в нормалния ми акаунт на М15.
Пак съм с отворени къси позиции. Заделствал се е чакащат апозиция при 1.3434. Мисля да изчакам да видя как ще затвори пазара и понеделник ще реша какви да са и лимита и целта.
Успех на всички![]()
100 значи да отварям дълга и като начинаещ ще ти се доверя обаче на колко да я отворя
![]()
В никакъв случай не трябва да отваряш позиция понеже някой ти е казал! Единствената позиция, в която трябва да влизаш е тази, която е по твоята системата и правила за да знаеш защо си я взел и какво можеш да очакваш.
dachko9669 (01-08-2014), Emil Enchev (01-08-2014)