и това е вярно за голяма купе, си трябва доста мощен двигателАмии самолет, човек е ненаситен, миналата седмица карам една кола на същите коне и още първи ден вече си викам нещо май е малко слабоНа тия големи купета затова има 500+ модификации, вътре е прекалено айляшко и често слушам как сивик 150коня върви повече от премиум немско возило с 350коня примерно
аз поне коли с такива мотори не съм карал![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз повече държа на ускорението след 100
Искам като карам със 140 и като натисна да ме лепи![]()
И аз държа и на това, но ти давам пример как след като усетиш голямото G на ниските предавки после и 500коня не са кой знае какво. Преди месец карахме една кола 1350кг на 400коня, еми след 100 стрелката излита, но си викаш ей да имаше още едни 100коня...От място със същите коне на 4х4 ако не си подготвен особено загубваш образ, преживяването е в друга вселена просто.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добре де , а къде ще сложиш стопа, и на части ли ще затваряш...И аз държа и на това, но ти давам пример как след като усетиш голямото G на ниските предавки после и 500коня не са кой знае какво. Преди месец карахме една кола 1350кг на 400коня, еми след 100 стрелката излита, но си викаш ей да имаше още едни 100коня...От място със същите коне на 4х4 ако не си подготвен особено загубваш образ, преживяването е в друга вселена просто.
![]()
Еми тя моята не е много вървежна,все пак е измислена преди 24г.
Иначе има повече екстри от 99% от по новите коли.
Иначе със 120км. като и ритна кикдауна и започва да върти гуми и задницата поднася.
На старт от място върти гуми до над 120км.
По принцип пълни километража на 260км. и продължава да ускорява.
Имам приятел със същата и на неговата километража е до 300км. и го пълни не един път.
Та моят приятел съвсем лажерно си изпреварил чистак бърсак Ферари на магистралат с 290км. и баровеца с италянският врънгел му увиснало ченето.
А преди това лекинко му се залепил за бронята с 270км. и си карали така известно време.
И колата му не е някакъв спешъл изпълнение,разликата с моята е че неговата е с по различен диференциал и респективно по висока максимална скорост.
Иначе това е просто една стара кола ама такива вече не правят и няма и да правят никога повече!
Със здраве си карайте чисто новите недоклатени рецеклирани кенефи.![]()
Напълно съм съгласен че новите коли са кенефи, ретрото си е ретро ти си караш колата.Еми тя моята не е много вървежна,все пак е измислена преди 24г.
Иначе има повече екстри от 99% от по новите коли.
Иначе със 120км. като и ритна кикдауна и започва да върти гуми и задницата поднася.
На старт от място върти гуми до над 120км.
По принцип пълни километража на 260км. и продължава да ускорява.
Имам приятел със същата и на неговата километража е до 300км. и го пълни не един път.
Та моят приятел съвсем лажерно си изпреварил чистак бърсак Ферари на магистралат с 290км. и баровеца с италянският врънгел му увиснало ченето.
А преди това лекинко му се залепил за бронята с 270км. и си карали така известно време.
И колата му не е някакъв спешъл изпълнение,разликата с моята е че неговата е с по различен диференциал и респективно по висока максимална скорост.
Иначе това е просто една стара кола ама такива вече не правят и няма и да правят никога повече!
Със здраве си карайте чисто новите недоклатени рецеклирани кенефи.![]()
В колко най-много мощ спрямо тегло си карал и возил ?И аз държа и на това, но ти давам пример как след като усетиш голямото G на ниските предавки после и 500коня не са кой знае какво. Преди месец карахме една кола 1350кг на 400коня, еми след 100 стрелката излита, но си викаш ей да имаше още едни 100коня...От място със същите коне на 4х4 ако не си подготвен особено загубваш образ, преживяването е в друга вселена просто.
В 500коня или повече на тон, бил ли си ?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
mitsubishi lancer evo 9 модифицирано 415 коня. Беше незабравимо изживяване![]()