за това като намерим пари нема да се фукаме на ляво и на десно и требва добре да скрием парите поне вече си имаме поукаТова с доходността е много измамно нещо и парите дошли лесно не винаги носят щастие. Знам случай за клошар, който намерил на някакво сметище един милион в чувал и се похвалил на познати и почнал да
раздава големи суми. Това обаче стигнало до полицията и те го привикали. Не само, че му взели всичко, но и полежал малко на топло, а тези на които бил раздал пари намазали, защото никъде нямало документ черно на бяло.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ливъриджа не виждам какво общо има в сметките освен впредвид, че е безумно да се възползваш от пълните му възможности ако е 1:100 примерно. Какво казват фондовете е без значение, търгувайки с риска, с който те търгуват така или иначе ще се въртиш около техния резултат. Дори остави фондовете, можеш сам да си сметнеш с 0,5% риск примерно какво е възможно за годината. Сега не говоря за 80% успеваемост при 1:2 и накрая шофьор сценарии, по-скоро имам предвид реалистичния вариант.забравяш ливъриджа, нето 10 писа при eur/usd е 0,08% отклонение като сложиш 1:10 става 0,8%, а при 1:20 1,6% на ден по 200 дни в годината прави между 160% и 320% за година, аз лично когато съм си правил експерименти с реални сметки съм достигал до 800% на месец, но с 1:100 се стига това, което си бая хард и тогава издържах някъде около месец и половина, но това разбира се не е за хвалене. Също така към горните сметки прибави и случаите на добавки към вече печеливши позиции, така че фондовете прикриват печалбите си и ви пълнят главите за 5-6% възвращаемост на годишна база, да обаче след приспадане на големите си бонуси и купища други разходи.
И между другото с 2% риск на година може да се изкара много повече от тези 30%, това също съм го казвал безброй пъти, но всичко изкарано отгоре е за сметка на по-големия риск. Прекалено големия едж ако беше възможен би унищожил пазара, а с малък едж математика си казва думата и единствения мащаб е нивото на риск.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По план следващата ми сметка ще е с пет цифрен начален капитал при някой от сериозните брокери но това ще стане когато вече се занимавам единствено само с Форекс.
И целта на тази сметка е много повече от 70К...
Никаква еуфория не ме е обзела,първо защото парите които развъртам изобщо не ме впечатляват,второ вече играта ми е напълно хладнокръвна и все по рядко изпитвам каквито и да е емоции от печалба или загуба.
Това е така защото много добре зная какво правя,защо го правя и какъв ще е резултата!
Последен цитат и ще си помълча известно време (по ми се получават нещата като не споделям)
Первое Правило Биржи. Кто знает - не говорит, кто говорит - не знает.
Второе Правило Биржи. Если все думают, что цены поднимутся - цены не поднимутся.
penman (27-07-2014)
явно имаш доста пари щом не изпитваш никакви емоции значе не ти пука и ти е все тая дали печелиш или губишПо план следващата ми сметка ще е с пет цифрен начален капитал при някой от сериозните брокери но това ще стане когато вече се занимавам единствено само с Форекс.
И целта на тази сметка е много повече от 70К...
Никаква еуфория не ме е обзела,първо защото парите които развъртам изобщо не ме впечатляват,второ вече играта ми е напълно хладнокръвна и все по рядко изпитвам каквито и да е емоции от печалба или загуба.
Това е така защото много добре зная какво правя,защо го правя и какъв ще е резултата!![]()
Интересни правила които обаче мен хич не ме интересуват защото аз не живея по нечии правила!
Oleg (27-07-2014)
до колкото знам ако не дадеш рушвет си изгубен при такова ограничение мисля че беше некаде около 200лв и отнемат ти книйката за неколко месеца но за колко в момента не се сещам![]()