Може да се оперират - родният ми брат ги имаше и ги махна - сега е ОК...Не ме е грижа за "разкекерчената физиономия", защото съм се разбрал с наште за кремация.
Не знам за аритмията, но има едно непрекъснато бучене в ушите тип "луминисцентни лампи", което е доста досадно. То се дължало на някакви междупрешленни шипове на врата, които притискали кръвоносни съдове и нерви.
Не се лекували и трябвало да се свиква.
Неудобството е, че след това требе доста да си пазиш врата...
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Аз обясних, че форекса много ми помага да изгоря излишния адреналин. Когато имам сделка пазарът ме "поглъща" и не остава време да си чувам бученето в ушите или да си броя ударите на сърцето, които винаги са над 100.Чак като прочетох последните ти изявления днес ми се навързаха нещата - искал си да ставаш писател - ами да: то не знам друго, но от животът ти определено става страхотен роман - мелодрама. Като най-подходящото заглавие ще е "Възход и падение"... язък само, че май вече е заето... ...
Някой по-напред зачекна темата за "добрия трейдър". Повечето или поне част от пишещите в настоящия форум редовно теглят печалби от форекса - това достатъчно условие ли е за определението "добър трейдър" или има и претенции за спечелените суми? Ако е достатъчно, чети по темите, учи се от печелившите и ще имаш една добра основа (поне основа) да станеш "добър трейдър".
Пп: С карта Инстафорекс дали не става?
Обаче не знам как ще тегля при положение, че съм с блокирани за вечни времена банкови сметки. Дори и сега има пари в Пейпала, но не мога да си ги пратя никъде.
Другия проблем е, че съм работохолик и когато имам пари в сметката винаги се стремя да имам активна сделка. Дори да съм прибрал над 100 долара за деня, пак ми се търгува.
Така бях и когато работех - другите пиеха кафета или се шлаеха когато няма шефове и работа, а аз все си измислях нещо за човъркане. Такъв съм от малък и ако застоя значи съм болен. Както в момента. Това обаче дразни другите хора -
натягал съм се, искал съм да се докарам пред шефовете и т.н. Дори когато това не ми носи пари или дивиденти. Никой не може да чатне, че аз просто съм хипер активен и непрекъснато ми извира нервна енергия от тялото.
Винаги съм ял като разпран, а съм кожа и кости. Как си го обясняваш? Ами всички калории се изгарят за някакви действия! Защо непрекъснато нагъвам сладко до призляване, а кръвната ми захар е в норма?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сериозно?!Защо му се вързвате на Пеньо?
И аз му се вързах,даже като човек му писах за една от стратегиите,по които влизам в сделки, а той знаете ли какво направи- Ами изплю ми се отгоре!
Даже изпадна до толкова,че се опита да ме унижи като жена.
Такова нещо измисли, изсмука си го от пръстите,че още не може да ми го побере акъла как може човек да е толкова долен и манипулативен.
Ама ваша си работа де....аз след грам не му вярвам, след като го видях какви лъжи изписа,само да оправдае себе си... Е сега вече ми се изясняват още повече нещата около него - то баш тоя грях не се прощава от природата.
![]()
![]()
![]()
... все едно да стъпкаш едно невинно цветенце.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Повече от 30 години точа врат пред компютъра и е нормално да се образува там нещо. Преди ден два някой ме апострофира, че нямало компютри от преди 30 години!
Хайде, бе! Ами "Имко 2" и "Правец 82" какво са? Аз съм работил на първите индивидуални (така им казваха тогава) компютри в България! Дори нямаше флопита още.
Правех си програмка на "Бейсик" и си я вкарвах в оперативната памет. Спре ли тока ...айде пак отново. После измислиха начин да я записваме на касетофон. Имаше едни касетки.
После как се радвах на първия "Епъл" с флопи. Беше отделно от компа и много тракаше и му викахме тракторчето. После работих в първата фирма, която започна да асемблира персонални компютри в България.
1986-87 година! Уиндоус 3.1 дойде съвсем официално при нас. Нашият отдел бяхме първите хора в страната, които започнахме работа с мишки! Кой тогава беше виждал такова нещо?
Хард диск 20 Мб си беше хит, а тези от 40 и 80 бяха като тухла четворка. Мегабайта говоря. Сега всичко е в гига , тера и нагоре. Ами аз тогава съм правил програма на която не й стига оперативната памет на компа и се чудя как да я събера. И се събуждам през нощта с готова идея, която едва ли не съм изсънувал и ставам и пиша. Момче 9-10 клас. Ако сте чували за Светлин Наков, аз на практика съм бил една идея преди него по пътя му.
За жалост аз после се отклоних и се запалих повече по хардуера и втората пречка бяха ..........жените в живота ми, разбира се. Много време ми отнеха, но поне ми останаха хубави спомени!Сега чеп за зеле не става от мен. Как да не го е яд човек и да не се тресе от разни разстройства? Като тяло и възможности остарях, но вътрешните пориви и акъла ми си останаха на 20 годишно момче. Това е проблема! Нерешим и уникален. Заглавието може да е заето, но ако напиша книга за живота си.....едва ли някой по света ще каже - това е като при мен!
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Провери пак за Инста картата. Може да провериш и останалите методи за теглене - току виж изскочил някой заек отнякъде.Аз обясних, че форекса много ми помага да изгоря излишния адреналин. Когато имам сделка пазарът ме "поглъща" и не остава време да си чувам бученето в ушите или да си броя ударите на сърцето, които винаги са над 100.
Обаче не знам как ще тегля при положение, че съм с блокирани за вечни времена банкови сметки. Дори и сега има пари в Пейпала, но не мога да си ги пратя никъде. ............................................
Никой не може да чатне, че аз просто съм хипер активен и непрекъснато ми извира нервна енергия от тялото.
Винаги съм ял като разпран, а съм кожа и кости. Как си го обясняваш? Ами всички калории се изгарят за някакви действия! Защо непрекъснато нагъвам сладко до призляване, а кръвната ми захар е в норма?
За останалото: ми какъв ти е проблема? Къщна работа няма ли? Жени няма ли - знаеш ли как ще ти се израдва някоя, ако й предложиш безплатна мъжка помощ (не в леглото де)?
Другият вариант е отиваш на село и почваш да копаеш/береш/садиш - хем и пари ще ти плащат.
Липсвал бил серотонин при паническите какво там беше (за сметка на адреналина) - ами набави си го - изяш няколко шоколада, банани, фурми, смокини... и после ела да се похвалиш (и благодариш) за резултата.Освен ако не си го пробвал вече де - с това "постоянно нагъване на сладко".
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тъпча се със сладко непрекъснато. Май го казах. Това отдавна ми скапа червата и вече веднъж се наложи да ги подкастрят хирурзите. Сега хванах накакъв Синдром на Раздразненото дебело черво. Било най-вече от стреса и почти не се лекува.Провери пак за Инста картата. Може да провериш и останалите методи за теглене - току виж изскочил някой заек отнякъде.
За останалото: ми какъв ти е проблема? Къщна работа няма ли? Жени няма ли - знаеш ли как ще ти се израдва някоя, ако й предложиш безплатна мъжка помощ (не в леглото де)?
Другият вариант е отиваш на село и почваш да копаеш/береш/садиш - хем и пари ще ти плащат.
Липсвал бил серотонин при паническите какво там беше (за сметка на адреналина) - ами набави си го - изяш няколко шоколада, банани, фурми, смокини... и после ела да се похвалиш (и благодариш) за резултата.
Не боли, но си ходиш с издуто коремче, но не е храна и не е газове. Мислех, че може да е някакъв рак, но лекаря не му се занимаваше и каза че при рак щяло много да боли и тогава да се обадя. Проблем си е защото това подуваме ми повдига стомаха и така се храня
по-малко и бързо ми става тежко! Икономично, нали? Но подбира и белите дробове и лесно се задъхвам, а някога имам чувството че притиска и други вътрешно органи. Общо взето ми е доста разнообразно - всеки ден се появяват различни оплаквания, но аз си казвам -
"толкова ли можете, бе? Или ме убивайте или ми се махайте от главата! тъпи раци!" И тъкмо си свиквам с новите неудобства и те се разкарват и идват нови все по изобретателни и нахитрели!
Казах, че съм психолог и добре зная, че всичко това на практика го твори моя мозък, за да ме стресне и да ми обърне внимание, че не водя нормален живот! Много е креативен, признавам си! Гордея се с него!
Вадил ме е от много премеждия през годините! Сега иска да ми помогне пича, а аз съм се предал и чакам да умра! Веселабата е пълна! Само да знаете какви кошмари ми праща нощно време? Всички филми на ужасите пасти да ядат.
Това също е ново за мен - на стари години станах луд фен на разни филми на ужасите, а преди предпочитах криминалета и комедии.![]()
А аз си мислех, че никой никога няма да бие бг-мамите - баси песимиста дето съм бил
Звездолин (26-07-2014), Яна (26-07-2014), Emil Enchev (27-07-2014), Novak (27-07-2014)
Елементарно е, просто ползвай сметка на друго име и междувременно измисли начин да си изчистиш историята.Аз обясних, че форекса много ми помага да изгоря излишния адреналин. Когато имам сделка пазарът ме "поглъща" и не остава време да си чувам бученето в ушите или да си броя ударите на сърцето, които винаги са над 100.
Обаче не знам как ще тегля при положение, че съм с блокирани за вечни времена банкови сметки. Дори и сега има пари в Пейпала, но не мога да си ги пратя никъде.
На този твой лекар може директно да му закачиш на вратата табела "Пълен некадърник и безотговорник". Имала съм 2 примера пред себе си за това заболяване - няма никаква болка в 99% от времето. Съветвам те да се изследваш (с контрастна материя или ако има по-нови методи) и то колкото може по-скоро. Е, може и да не е това де....
----------
Ти имаш ли идея как се "чисти" такава история или просто ей така си говориш, колкото за 50-те символа?![]()