Да четах и ще се възползвам от тази информация. Благодаря ти много. Не е само кризата на средната възраст. Ако си чел предишният ми дълъг коментар, там обяснявах, че от надут пуяк с голямо самочувствие аз тръгнах да се правя хрисимо момченце спасителче на бедните и онеправданите. И като оставимм че си скапах здравето има и други непоправими щети - натрупах солени дългове. Ставах поръчител, аз самяит взимах заеми и кредитни карти, докато работех и помагах на десетки хора да си стъпят на краката.
Факт е, че един чифт чорапи не си купих за мен от десетки хиляди левове. Някой ми каза да печеля по-малко от форекс а и да тегля печалби за самочувствие. Няма как да стане за жалост, защото в България аз не мога да работя с никоя банка - всички възможни сметки са запорирани и частен съдия дебне дали няма да се появи някой лев, за да го гепи. Аз на практика дори не мога да си верифицирам Скрила, защото нямам банкова сметка или карта! Мога да тегля само ако има опция в брой, но Инстата още нямат офис тук.
Ако почна работа, то каквато и заплата да взимам, то в близките 20 години всичко ще отива за ЧСИ-то. Дали имам стимул? Предимството е, че когато човек вече няма нищо и няма какво да губи става прекалено откровен и вече от нищо не го е страх - от смъртта най-малко!
Мисля, че точно по тази причина се появиха тези панически атаки - да ме нашашкат и да ми нарушат комфорта.